Morávková zažila peklo: Znásilnění, modřiny a slzy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Morávková zažila peklo: Znásilnění, modřiny a slzy!

Dana Morávková je na dně...
Dana Morávková je na dně... (Profimedia.cz)

Došlo na nejhorší! Domácí násilí, které má ve scénáři Ordinace v růžové zahradě 2 Dana Morávková (46), vygradovalo. Ján Jackuliak (39) alias hokejista Andrej Martynčák si už nevystačil jen s mlácením, svou pratnerku znásilnil. Oba jsou z toho psychicky na dně. Ona skončila v slzách, on má výčitky svědomí.

„Dojde k něčemu hroznému, ošklivému a bude to pokračovat,“ popsala představitelka Zdeny Suché dnešní scénu, ve které dojde na sexuální brutalitu. I když šlo o hodně nepříjemné natáčení, Morávková doufá, že netrpěla před kamerou zbytečně. „Kdyby to pomohlo alespoň jedné týrané ženě a našla v sobě dost vnitřní síly, aby odešla od tyrana, tak to, co jsme hráli, mělo smysl,“ svěřila herečka, pro kterou teror před kamerou znásilněním nekončí. „Bude hůř, ale scenáristé to píší podle skutečných příběhů,“ prozradila.

Nepříjemné natáčení

Není divu, že během natáčení všem běhal mráz po zádech. „Tohle bylo nepříjemné natáčení snad pro všechny. Ani těm, co obvykle za kamerami fórkaří, tehdy do smíchu nebylo. Všichni jsme se těšili, až tahle scéna bude natočená a půjde se dál,“ popsal atmosféru člen štábu.

Pláč, strach a modřiny

Psychický i fyzický teror před kamerou si vybral svou daň i na hercích. „Není to jednoduché, chodím domů z natáčení s modřinami a uplakaná. Někdy je ten psychický teror náročný, protože patřím mezi ty herečky, které se na to připravují, čtou o tom, zajímají se,“ svěřila Morávková.

Představitel tyrana Andreje Martynčáka je na tom ještě hůř. „Byl z toho hodně špatný, protože je mu jasné, že tohle mu diváci neodpustí,“ dodal zdroj s tím, že v ten den se natáčely i další násilné scény. „Ján odcházel z placu zničený víc než v seriálu zničená Dana a se strachem, jak to diváci přijmou,“ popsal zdroj.

Smutná tajemství

Morávková prožívá domácí násilí před kamerou o to víc, že se jí ženy svěřují se svými osobními zkušenostmi. „Často mi píší divačky na sociální síti, někdy je to veřejné. Ale to, co mi milé dámy píší do zpráv, do mailu nebo v dopisech, to se nikdo nedozví, to je jen mezi námi,“ přiznala herečka. Nemůže ani uvěřit, kolik násilí se v naší zemi za zdmi domů a bytů odehrává.

Na video s Danou Morávkovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.