Dana Morávková: Končí s herectvím? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dana Morávková: Končí s herectvím?

Dana Morávková jako ledová královna.
Dana Morávková jako ledová královna. (Foto: Jan Tůma, Vizáž – Marta Šantorová, Monika Krpálková, styling Karel Dominic Stix/Top Shop a svatební salon Nuance, www.nuance.cz)

Přesto, že má herečka Dana Morávková (46) plně nabitý diář a na nedostatek nabídek si nemůže stěžovat, rozhodla se přijmout ještě jednu nabídku. A nejde o jen tak ledajakou nabídku. Herečka si zahraje v muzikálu Popelka na ledě, kde jde především o krasobruslení.

Velkolepé představení Popelky v rámci turné navštíví tři státy a deset měst. Popelka v Čechách bude mít premiéru po Novém roce v pražské O2 aréně. Zájem o představení byl takový, že se odehrají rovnou dvě představení v jednom dni. Kromě herečky Dany Morávkové se představí na ledové ploše Dalibor Gondík, Vlastimil Harapes nebo Hana Křížková.

Morávková si nabídku muzikálu, který se odehrává na ledě, nemohla nechat ujít. Herečka se v mládí věnovala profesionálnímu krasobruslení a dodnes vytváří choreografie k představení. „Kdybych se stále věnovala krasobruslení, už bych byla nyní v důchodu, takže jsem ráda, že jsem nakonec stále u herecké profese. O to víc ale obdivuji výkony krasobruslařů během představení. Umím si představit, co to pro ně znamená a jaká je to dřina. Vždyť v sólových krasobruslařských číslech Princ s Popelkou společně předvádějí ty nejtěžší zvedané figury včetně spirály smrti,“ řekla Morávková magazinu Sedmička.  

Na video s Danou Morávkovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
blamal
24. 12. 2017 • 15:38

Bylo by fajn, kdyby skoncila se vsim. Clovek ma strach otevrit toaletu,aby na nej nevykoukla Moravkova...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.