Hrůza v Ordinaci: Výhrůžky, rány, násilí a modřiny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hrůza v Ordinaci: Výhrůžky, rány, násilí a modřiny!

V Ordinaci v růžové zahradě se porve Petr Rychlý a Miroslav Etzler.
V Ordinaci v růžové zahradě se porve Petr Rychlý a Miroslav Etzler. (TV Nova)

Škrcení, facky, tvrdé rány do obličeje. To všechno je teď v Ordinaci v růžové zahradě 2 na denním pořádku. Po tom, co se do sebe pustili Petr Rychlý (52) s Miroslavem Etzlerem (52), přitvrdily bitky i mezi Danou Morávkovou (46) a Jánem Jackuliakem (39). Maskéři neví, kam dřív skočit a komu dělat modřiny.

Přestože při rvačkách nevznikají žádné pravé podlitiny, násilné scény dokážou hodně zamíchat s jinak klidnými vztahy mezi herci. Důkazem je i Rychlý jako Mázl a Etzler coby Rytíř, kteří se do sebe pustili kvůli Etzlerově bývalé seriálové manželce Míše Badinkové (38).

„Mirek je výborný kolega, který si tu atmosféru potřebuje prožít i vnitřně, takže na té náladě pracoval už od rána a neustále do mě ryl i mimo klapky. Tvrdil, že proto, abychom se dostali do takové až trochu agresivní nálady,” zavzpomínal Rychlý na natáčení bitky z minulého týdne.

Aby jejich seriálová rvačka vypadala co nejvěrohodněji, vymysleli si na ně navíc ve štábu lest. „Vedl nás kaskadér Petr Drozda, jenže každého zvlášť a udělal na nás podraz. Před ostrou mi řekl – neboj se, vyhraješ! Jenže pak jsem se dozvěděl od Mirka, že to řekl i jemu! Takže jsme se tam na sebe vrhli jako dva kohouti a lítali jsme po sále jako neřízené střely,” prozradil Rychlý.

Trauma z natáčení

Jednoduché to nemá ani Morávková v roli fyzicky týrané MUDr. Zdeny Suché. Už dnes večer můžete v Ordinaci vidět další rvačku s Jackuliakem, který hraje agresivního hokejistu Andreje. „Scény, kdy má fyzicky napadat Morávkovou, Ján nese hodně těžko. Celý den se všech hodně straní a z placu odchází se zničeným výrazem. Tyhle scény mu nedělají na psychiku vůbec dobře,“ prozradil Aha! dobře informovaný zdroj ze štábu.

Dusno v Ordinaci v růžové zahradě: Rychlý a Etzler se porvou!



Přečtěte si
-bello-
6. 12. 2017 • 14:26

Vždycky mě dostane, jak bulvár z nouze, když nemá drby ytáhne něco z nějakých seriálů.Uvažují vůbec o tom, že někdo je vůůůbec nezná?!Např. já !Tak čemu mi ty " informované drby " pak jsou ?

alexa-lexa
6. 12. 2017 • 09:50

To už říkám dávno!! Je pravda,že jsem ji také sledovala,ale tak asi 5 nebo šest dílů,pak jsem skončila. Teď, i když neznám už hlavu ani patu seriálu, mě stačí vidět kousek upoutávky a říkám si, kdo na to ještě civi?? Vždyť to už je tak ubohý!!! Stejně je na tom i ulice, taky jedna velká trapárna, natahovaná a natahovaná hovadina!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.