Dana Morávková (46): Trable se synem? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dana Morávková (46): Trable se synem?

Dana Morávková
Dana Morávková (Tv Nova)

Je krásná, talentovaná a úspěšná. Dana Morávková (46) se, ale momentálně více než na sebe soustředí na budoucnost svého syna Petra (19), kterého čeká náročné a zásadní období v jeho životě.

Pokud se práce stane koníčkem, můžete to považovat za velké štěstí. Daně Morávkové a jejímu muži Petrovi Maláskovi (53) se to povedlo. „Já i manžel jsme měli to štěstí, že jsme si vybrali profesi, která nás baví a nabíjí,“ řekla herečka magazinu Sedmička.

Morávková by to samé přála i svému synovi, který se právě rozhoduje, jakým směrem se bude ubírat jeho budoucnost. „Momentálně je můj velký sen, aby se dařilo Péťovi. Přeji si, aby se dostal na školu, po které touží, a aby byl šťastný v profesi, kterou si vybere. Ale tomu nemůžu nijak pomoct. Můžu to jen pozorovat, držet mu palce a být tady, kdyby potřeboval poradit,“ prozradila Morávková magazinu Sedmička. Seriálová hvězda je neustále v jednom kole a na nedostatek práce si nemůže stěžovat. „Nedokázala bych být bez práce. Že bych byla jen doma a starala se o dům a zahradu, to bych nebyla šťastná,“ řekla Morávková magazinu Sedmička. Herečka také přiznala, že je zvědavá a těší se na nové příležitosti, které ji čekají. 

Podívejte se, jaké kabelky pro vás navrhla Zdena z Ordinace.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
pea.p
13. 11. 2017 • 08:35

Ženská být vysoká rozhodně nemusí. A u Morávkové platí - čím starší, tím hezčí. Syn vypadá na klasického intelektuála. Jinak ksicht je sice to první, co je na člověku vidět, ale u některých není potřeba ani to aby bylo poznat co je to za zamindákovaný chudáky.

mord
12. 11. 2017 • 12:00

Tady se zase sešla úžasná sestavicka retardovanych nul v čele s ubohým bellmekem velká sranda pakazi

ivoadler
12. 11. 2017 • 11:31

Nebo,j Danuško, jsi dítě štěstěny, syn se určitě uplatní. Bude studovat na zahraniční škole, nejlépe v USA. Nemám pravdu?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.