Největší hvězda Ordinace: Konec! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Největší hvězda Ordinace: Konec!

Ordinace v růžové zahradě
Ordinace v růžové zahradě (TV Nova)

Nevěra partnera jako důvod k odchodu! Tak dopadla Marika Šoposká (29) alias záchranářka Bibi Mrázková v Ordinaci v růžové zahradě 2. O jejím dalším osudu rozhodnou diváci. I pro ni platí, že dokud neumřela, má naději na návrat.

V úterním díle Ordinace si Bibi sbalila kufry a po nevěře seriálového partnera Štěpána Benoniho (34) neboli doktora Marka Doležala se odstěhovala z Kamenice. Herečka tak teď má v natáčení pauzu.

Kdy se vrátí a za jakých okolností, zatím není jasné. „Čekáme na reakce diváků,” prozradila kreativní producentka Simona Matásková (51) s tím, že se tvůrci nechají inspirovat diváckými reakcemi. Už dnes mají na sociálních sítích Ordinace desítky námětů. Šoposká tak na tom bude podobně jako představitel doktora Zajíce v podání Braňa Holička (33). Ten ze seriálu také odešel, ale protože se o něj diváci zajímali, vrátili ho letos zpět na scénu.

„To jsme udělali úmyslně. Jeho jméno totiž během výzkumu mezi diváky znělo mnohokrát. Zajímalo je, kam ten padouch s miminkem odešel a jak žije,“ prozradila kreativní producentka.

Dokud neumřeš, můžeš se vrátit...

Navrátilec: Robert Jašków (49)
Role: Leoš Mára
Pauza: 1 rok
S intrikánským doktorem se původně počítalo na jednu sezonu. S tím Jašków do Ordinace šel a tak byla psaná i jeho postava. Měl zmizet a už se nikdy nevrátit. Jenomže si velmi rychle získal srdce diváků i tvůrců. A během necelé roční pauzy mu připsali pokračování.

Navrátilec: Braňo Holiček (33)
Role: Tomáš Zajíc
Pauza: 3 roky
Kamenici opustil v roce 2016. Z loňského velkého průzkumu, který si Nova nechala udělat, vzešel jako jasný kandidát na návrat. Představitel Zajíce ale seriál nikdy neopustil, jen se plynule přesunul za kameru jako režisér a člen dramaturgického týmu.

Navrátilec: Monika Zoubková (42)
Role: Tereza Benešová
Pauza: 8 let
Jako dcera Eduarda Valšíka se před lety odstěhovala z Kamenice a vypadalo to, že se už nevrátí. Ale v rámci oživení linky v této rodině se ji scenáristé rozhodli vrátit. „Čekala a doufala jsem, že to bude vyslyšeno, a bylo,“ prozradila herečka.

Navrátilec: Andrea Kerestešová (34)
Role: Marika Lukáčová
Pauza: 1 rok
Herečka měla nucenou pauzu kvůli mateřské. Její návrat byl proto od začátků plánovaný. Podle scénáře se jen přesunula na stáž v Plzni. Ale protože natáčela do pokročilého stadia těhotenství, kostymérky a kameramani měli plné ruce práce, aby nebylo poznat, že je těhotná.

Navrátilec: David Suchařípa (53)
Role: Dan Kroupa
Pauza: 10 let
Herec je rekordmanem v pauze. Na svůj návrat do seriálu čekal dlouhých deset let! Tehdy ho scenáristé nechali odstěhovat do Brna. Jako gynekolog začal v Kamenici zase ordinovat od letošního roku. Tvůrci ho vrátili do děje hlavně proto, že patří do skupiny herců, se kterými se dobře spolupracuje.

Speciální příchod
Navrátilec: Petra Bučková (40)
Role: Naďa Mázlová
Pauza: 10 let
Do seriálu se vrátila také dcera primáře Mázla v podání Petra Rychlého (53), ale jen jako postava. Původní představitelka Nadi – vicemiss z roku 2006 Kateřina Pospíšilová (35) – se totiž mezitím odstěhovala do Velké Británie, a tak musela být její role přeobsazena jinou herečkou.


Tihle zemřeli a diváci je už neuvidí...
Jakmile někdo před kamerami umře, nemá šanci na návrat. To se k velké nelibosti diváků stalo např. Daniele Šinkorové (46, gynekoložka Gita Petrová), Markétě Plánkové (40, doktorka Magda Mázlová), Janu Šťastnému (53, MUDr. Dalibor Frynta) či Daně Batulková (60, MUDr. Marie Pokorná).

Marika Šoposká: Musela na čtyři a slanit do šachty.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lorrrika.1@...
14. 3. 2019 • 17:50

Unavený z neustálých pokusů o zhubnutí? Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > www.Takeslim.Com

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.