Hvězda Ordinace Ha Thanh (29): Krach manželství! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hvězda Ordinace Ha Thanh (29): Krach manželství!

Ještě loni v létě to mezi manželi jiskřilo.
Ještě loni v létě to mezi manželi jiskřilo. (Foto Aha! – profimedia.cz, herminapress.cz, ara)

I přes počáteční protesty vietnamských rodičů si prosadila svou. Ha Thanh Špetlíková (29) alias sestřička Tien z Ordinace v růžové zahradě se po dvouletém vztahu provdala za světelného designéra Martina Špetlíka (37). Začali spolu podnikat, otevřeli si dvě bistra, ale jejich manželství po třech letech vzalo za své!

Oba vydělávají a jsou úspěšní ve svých oborech, soukromí se jim ale podle informací Aha! začalo bortit. „V současné době bydlím sama. S manželem už spolu nejsme. Víc se k tomu vyjadřovat nechci,“ přiznala deníku Aha! vietnamská kráska. Přitom ještě než před třemi lety přidala ke svému exotickému jménu příjmení Špetlíková a začala se svou polovičkou podnikat.



Protesty

„Když jsem měla nápad s první kavárnou, tak se mu do toho moc nechtělo. Vysvětlila jsem mu ale, že to není o vzdávání se své profese, že se dá stíhat oboje, když to budeme dělat oba,“ tvrdila. A opravdu se jim začalo dařit a otevřeli si i druhou kavárnu.


Jenže tříleté manželství pod náporem stresu nevydrželo. Podle všeho už si Martin i Ha Thanh najali i rozvodové právníky. Z velkolepé svatby, na kterou přišlo přes 200 lidí, jim tak zbyly už jen vzpomínky. Aspoň že se exotické krásce nepřestává dařit v herectví. Půvabná Vietnamka hraje nejen v seriálu Ordinace, ale nedávno šel do kin film Miss Hanoj, kde ztvárnila hlavní roli.



Přečtěte si
jiiiiillll...@...
11. 3. 2019 • 17:56

Unavený z neustálých pokusů o zhubnutí? Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > www.Takeslim.Com

aveneta
11. 3. 2019 • 12:53

Ani se nedivím....on se časem projeví ten rozdílný naturel národnosti, tak aspoň že nezplodili děti míšence a každý si půjde dál svým životem...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.