Vietnamská herečka z Ordinace Ha Thanh Špetlíková (28) UTAJENÁ MILIONÁŘKA: Tušíte, v čem podniká? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Vietnamská herečka z Ordinace Ha Thanh Špetlíková (28) UTAJENÁ MILIONÁŘKA: Tušíte, v čem podniká?

Peníze, které Ha Thanh Špetlíková vydělala v seriálu, šly z větší části do podnikání.
Peníze, které Ha Thanh Špetlíková vydělala v seriálu, šly z větší části do podnikání. (Foto TV Nova, Kafe DAMU, Kafe Pragovka, Facebook.com)

Před kamerou zakřiknutá sestřička Tien z Ordinace, která má hluboko do kapsy. Ve skutečnosti je ale Ha Thanh Špetlíková (28) velice úspěšná podnikatelka a počítá sedmimístné sumy. V metropoli otevřela už dvě kavárny!

Na nápad s podnikáním přišla už před lety, kdy chodila do kavárny na DAMU. „Tenkrát jsem si říkala, že kdyby byla moje, tak bych změnila spoustu věcí,“ zavzpomínala herečka s vietnamskými kořeny.

Založili firmu

Shodou náhod to za pár let také zrealizovala. „Kamarádka mi poslala, že vyhlásili výběrové řízení. Tehdy jsme s manželem chodili asi jen tři měsíce a já mu říkala – hele, co kdybychom založili firmu?“ svěřila se Ha Thanh.

Manžela přinutila

Svého partnera, světelného designéra Martina Špetlíka (38), do toho ale musela nutit. „Když jsem měla nápad s první kavárnou, tak se mu do toho moc nechtělo. Vysvětlila jsme mu ale, že to není o vzdávání se své profese, že se dá stíhat oboje, když to budeme dělat oba,“ řekla herečka.

Krásné prostory

A protože se jim opravdu dařilo a vydělávali, nedávno otevřeli druhý podnik. „Přiznám se, že z první kavárny jsem unavená, a říkala jsem si, že už nic nechci, protože už tak toho mám dost. Ale když jsem viděla ty prostory, bylo to jasné,“ dodala Ha Thanh. Vietnamka se netají tím, že ráda v životě riskuje a do všeho jde bez přemýšlení po hlavě. A jak je vidět, už dvakrát se jí to vyplatilo!

Drama před kamerou aneb Pokus o sebevraždu: Zoubková se dusila v autě!

Několik desítek minut v autě plném dýmu! Hvězda Ordinace Monika Zoubková (41) na vlastní kůži zažila, jak probíhá pokus o sebevraždu udušením výfukovými plyny.
Naštěstí pro představitelku doktorky Terezy Benešové šlo jen o filmový dým. „Auto ho ale muselo být plné a pro herečku to bylo velice nepříjemné. Přesto se chovala jako naprostá profesionálka, a dokonce žádala, aby ho bylo ještě víc,“ prozradil deníku Aha! svědek nočního natáčení dramatických scén ze včerejšího dílu Ordinace.

 Ha Thanh Špetlíková z Ordinace: Na svatbu s Čechem jsem rodinu dlouho připravovala

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.