V Dádě bouchly saze: Felix už ji nepřekecá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

V Dádě bouchly saze: Felix už ji nepřekecá!

Dagmar Patrasová.
Dagmar Patrasová. (Foto Aha! – Slávka Červená, Alexandr Malachovský)

Nežijí spolu již čtyři roky, každý si našel jiného partnera, přesto nejsou Dáda Patrasová (62) a Felix Slováček (75) rozvedeni. První žádost Patrasová po naléhání manžela stáhla, tentokrát se však přemluvit nenechá a podá opět žádost o rozvod.

Každý si žije svůj život. Slavný saxofonista si užívá s mladou milenkou Lucií Gelemovou a Patrasová s italským podnikatelem Vitem. „Dneska jsme se o tom bavili. Já jsem už jednou rozvod podala, to bylo ze začátku. On mě přemluvil. Řekl, že je to zase epizodka. Jak je vidět, tak to není epizodka. Přemluvil mě, abych rozvod stáhla, že s tou paní už není. Tak jsem to stáhla, a jak vidíte, pořád s ní je,“ svěřila se Patrasová Expres.cz s dovětkem, že o rozvodu uvažuje a vše řeší s právníky.

„Samozřejmě ta možnost tady je. Nejen můj manžel, ale i já mám svůj život a nehodlám na úkor jejich vztahu sedět doma a čekat, až si to manžel rozmyslí a půjde o dům dál,“ řekla někdejší královna dětských srdcí pro Expres.cz.

Na otázku, zda se neobává, že by její manžel mohl se svou partnerkou založit rodinu, hned nereagovala. Před odpovědí se téměř minutu smála. „On tvrdí, že žádné dítě už nechce. Příroda a lékaři jsou ale mocní čarodějové. Uvidíme, kam až to zajde,“ svěřila se webu Patrasová.

 Dáda Patrasová o rodině:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
milosgrigo...@...
6. 3. 2019 • 18:16

Unavený z neustálých pokusů o zhubnutí? Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > www.Takeslim.Com

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.