Drastická léčba Patrasové: ELEKTROŠOKY!!! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Drastická léčba Patrasové: ELEKTROŠOKY!!!

Dagmar Patrasová
Dagmar Patrasová (Foto Aha! – Robert Klejch, Alexandr Malachovský, ara)

Stres v posledních letech si na Dagmar Patrasové (62) vybral svou daň. Herečka týdeníku Sedmička přiznala, že musela ze zdravotních důvodů vyhledat lékaře, který jí nařídil elektroléčbu.

Herečka třikrát týdně dojíždí do nemocnice na fyzioterapii, kde jí pouštějí do ruky slabé elektrošoky, díky nimž sval cvičí intenzivněji." Začala jsem mít problémy s rukou. Skoro mi ochrnula! Čím dál víc se to zhoršovalo, a tak mi doktor doporučil elektroléčbu. Už to dělá pokroky a začíná se to hýbat," svěřila se Patrasová týdeníku Sedmička.

Elektrickým impulzem jsou svaly posílené, také dochází k jejich protažení a uvolnění, tudíž bolest ustoupí a strnulá ruka se rozhýbá. Poté vždy následují rehabilitace, jež přinášejí výsledky. "Mám radost z výsledků, opravdu je to teď mnohem lepší," řekla herečka týdeníku.

A co ochrnutí ruky u Patrasové zapříčinilo? Podle lékařů má její zranění více příčin. Jednou z těch hlavních je stres. „Musím říct, že poslední roky jsem toho zlého prožila až nad hlavu. Věřím a doufám, že už je to za mnou, a chci se soustředit především na svoji práci. Skutečně to není fráze. Děti mě drží nad vodou a jsem s nimi moc ráda,“ řekla Patrasová týdeníku Sedmička.

 

Herečka objíždí republiku se zájezdovým představením pro nejmenší a má s ním všude velký úspěch. „Moje práce mě naplňuje a baví. Dala jsem si letos předsevzetí, že v rámci zachování vlastního duševního zdraví se už nebude stresovat pomluvami, které o mně šíří tisk na popud Felixe Slováčka a jeho milenky, a hodlám se věnovat tomu, co má smysl. Jsem přesvědčená o tom, že je to to nejlepší možné řešení,“ svěřila se Patrasová týdeníku.

„Když jdu po ulici, přiběhne za mnou cizí dítě a obejme mě, je to ten nejkrásnější pocit, jaký můžu mít. V dětech je čistota a upřímnost. A stejně jako mají rády ony mě, já mám ráda je,“ řekla týdeníku Sedmička Patrasová.

 Patrasová o Slováčkovi: Nebudu se řídit jeho milenkou! To je přes čáru!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
illenne
3. 3. 2019 • 09:13

Dala jsem si letos předsevzetí, že v rámci zachování vlastního duševního zdraví se už nebude stresovat pomluvami, které o mně šíří tisk na popud Felixe Slováčka a jeho milenky, a hodlám se věnovat tomu, co má smysl. To jsou slova Dády Patrasové. A k té jízdě pod vlivem alkoholu, kdy došlo k nehodě, to bylo také na popud Felixe . Prostě Dáda jen svaluje vše na Felixe, jak jednoduché. Za ty infantilní selfíčka může kdo, také Felix .

-bello-
3. 3. 2019 • 01:39

Elektrošok jsou pecky do mozku, které asi potřebuje víc, než šolíchání karpálního tunelu elektroléčbou

jity
1. 3. 2019 • 10:52

Tak já mám také operovaný halux a žádnou rehabilitaci jsem neměla. Řekli mi, že na to se rehabilitace nevzathuje a mám halux vybočený ještě hůře než před operací. Holt někde lékaři přistupují jinak.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.