Bouračka Dády Patrasové: Policie zveřejnila výsledky krve! 3 roky basy? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Bouračka Dády Patrasové: Policie zveřejnila výsledky krve! 3 roky basy?

Nyní se Dáda kaje.
Nyní se Dáda kaje. (Foto Aktu.cz, ara)

Dechová zkouška po nehodě Dády Patrasové (62) ukázala 2,5 promile. Nyní policie zveřejnila výsledky odběru krve. Osmadvacet dní po nehodě se znovu potvrdilo, že herečka před jízdou pila. Herečce hrozí až 3 roky natvrdo!

„Odborným vyhodnocením byla v krvi zjištěna hodnota nepatrně přesahující dvě promile,“ řekl deníku Aha! policejní mluvčí Tomáš Hulan. Herečce tak hrozí až tři roky odnětí svobody. Bezprostředně po nehodě se vymlouvala na zbytkový alkohol, pak ale kápla božskou. Když viděla fotku, jak je její manžel Felix Slováček (75) po rodinné oslavě Štědrého dne ještě u stromečku v Českých Budějovicích s milenkou Lucií Gelemovou (36), složila se.


„Otevřela jsem víno. A přiznám se, že jsem pila hodně,“ řekla Dáda týdeníku Sedmička. Na jídlo prý neměla ani pomyšlení, o to horší byl účinek alkoholu. Spát šla až nad ránem. Když jí zavolal syn Felix (35), že má představení, skočila za volant a neuvědomila si, že by neměla řídit.

Vánoční nehoda Dády Patrasové: Řídila opilá? Jděte do hajzlu, křičela.

Video se připravuje ...




Přečtěte si
6010
23. 1. 2019 • 17:01

Jo tak ona si neuvědomila, že by neměla pod vlivem řídit? Tak to musí být ale již zcela vygumovaná.Chlast u chlapů je hnusný, ale u ženských je to ještě horší, ty by měly mít víc rozumu, ale je vidět, že tady to tedy neplatí.Zhnusila se mi.

aveneta
23. 1. 2019 • 11:45

Tak kriminál jí rozhodně nehrozí, asi jen podmínka...u celebrit je jiné měřítko viz. Rolins která přímo člověka zabila díky nepozornosti, byť tedy nebyla ožralá...Dádo buď v klidu basa tě na 100% nečeká a pokuta či podmínka ti je u "zádele"

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.