Dagmar Patrasová po průšvihu s alkoholem: PŘIŠLA O VŠECHNY KŠEFTY?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Dagmar Patrasová po průšvihu s alkoholem: PŘIŠLA O VŠECHNY KŠEFTY?!

Královna dětských srdcí zatím nemá žádné domluvené akce na letošní rok.
Královna dětských srdcí zatím nemá žádné domluvené akce na letošní rok. (archiv Blesk)

Jestli to takhle půjde dál, bude muset opravdu pít jen vodu z kohoutku. Po vánoční nehodě, při které Dagmar Patrasová (62) řídila opilá a nadýchala 2,5 promile, nepřišla jen o řidičák. Podle zjištění Nedělního Aha! zeje její pracovní diář prázdnotou.

Celý minulý rok byla o představení královny dětských srdcí rvačka. Dáda pracovala až do osudného 26. prosince. Jenže do Divadla Hybernia, kde měla odehrát Sněhovou královnu, už nedojela. Vybourala se na křižovatce ulic Korunní – Boleslavská a dechová zkouška potvrdila, že neřídila s čistou hlavou. Tím se nepřipravila druhý den po nehodě ji vyhodili z divadla!

Vyhazov z divadla

Patrasovou producenti Sněhové královny nechtějí prozatím obsazovat. „Dohodli jsme se jako producenti, že ve zbylých představeních, která máme do konce února odehrát, paní Patrasová hrát nebude. Termíny pokryjí alternace,“ řekla její Lenka Pixová z produkční firmy Pixa. V Dádině veřejně dostupném programu na letošní rok jsou tak jen dvě dohrávky tohoto muzikálu. Jinak nic! Evidentně ani jiní pořadatelé dětských akcí se zrovna nehrnou do jejího obsazování. Proti jejímu účinkování se vyslovili i někteří diváci, které Nedělní Aha! oslovilo po jednom z představení. ,,Já jsem dětem dala lístky na Sněhovou královnu pod stromeček, protože mají Dádu moc rády. Pro nás je tudíž opravdu velké zklamání, že nehraje, protože řídila opilá. Dokonce přemýšlím, že moje děti se na ni dívat už nebudou,“ svěřila se maminka Daniela (36), která má dceru Aničku (6) a syna Tomíka (4).

Celý článek najdete v tištěné verzi Aha!

Na video s Dádou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
italiano
6. 1. 2019 • 13:08

Kultivovanost na prvním místě milý 6010, ono se to vždy nějak dá....

jity
6. 1. 2019 • 12:34

No mít 2,5 promile, tak to musela být pěkně na šrot. Stáli při ní všichni svatí, že trefila jen hledaného zločince a ne nevinného člověka, kterého mohla i zabít.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.