Dcera Patrasové a Slováčka: Vzkaz plný zoufalství! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dcera Patrasové a Slováčka: Vzkaz plný zoufalství!

Aničce Slováčkové se současná situace moc nelíbí.
Aničce Slováčkové se současná situace moc nelíbí.  (Foto: Mária Rušinová, Jakub Ludvík)

Dagmar Patrasová má za sebou velmi nepříjemnou autonehodu. Bouračka se stala ve středu na Vinohradech a hovoří se o její opilosti. Oblíbená herečka to však popírá, za volant by prý pod vlivem nikdy nesedla. Přestože se nikomu nic nestalo, nejen na sociálních sítích se strhla bouře. To nenechalo chladnou ani Dády dceru Annu Julii Slováčkovou.

„Nehoda se jako taková obešla naštěstí bez zranění. Policisté podrobili oba řidiče orientačním dechovým zkouškám. U jednoho z řidičů, respektive řidiček, byla orientační dechová zkouška opakovaně pozitivní, kdy ve všech případech byla naměřená hodnota přibližně dvě a půl promile alkoholu v dechu. Z toho důvodu je v tuto chvíli řidička podezřelá z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky," uvedl policejní mluvčí Tomáš Hulan.

„Jděte do p....haj*lu!" odsekla Patrasová reportérovi, který ji natočil při cestě z policejní služebny. „Co vám k tomu mám jako říct. Prostě mě naboural pán z Ukrajiny. Já jsem v pořádku, to je jenom levej... blatník. Nikomu se nic nestalo. A pána si odvezla nějaká policie nebo co," tvrdila odpoledne reportérovi pořadu Top Star.

Informace o řízení v opilosti později popřela v pořadu FTV Prima. „V žádném případě. To bych prostě nesedla za volant. To je nesmysl," uvedla. TV Nova pak ve zprávách prozradila, že nepila alkohol před jízdou, ale den před tím u dcery Aničky Slováčkové. A právě Aničce se současná mediální bouře na sociálních sítích ani trochu nelíbí.

„Vypínám do konce roku sociální sítě. Nemám na to žaludek. Kéž je vám všem dobře. Dobrou noc,“ uvedla Slováčková na Instagramu.

 Vánoční nehoda Dády Patrasové: Řídila opilá? Jděte do hajzlu, křičela

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
kozinozka
28. 12. 2018 • 14:39

Okolí nezohlední důvody, které člověka ženou k potí nebo drogám.... Dáda by si měla sbalit kufr a odejít od "manžela".

ivoadler
28. 12. 2018 • 12:50

Tahleta komediantská svoloč se může rozdat, když jí lidi obdivují. Ale když šlápne do ho vna, hned se ohání - nechte nás být, je to naše soukromá věc.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.