Vánoce Patrasové: Útěk Felixe k milence a BOURAČKA! BYL V TOM ALKOHOL | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vánoce Patrasové: Útěk Felixe k milence a BOURAČKA! BYL V TOM ALKOHOL

Snímky Aktu.cz ze včerejšího večera, kdy Patrasovou propustili z oddělení dopravních nehod v sídle pražské policie v Kongresové ulici. Odtud odjela taxíkem.
Snímky Aktu.cz ze včerejšího večera, kdy Patrasovou propustili z oddělení dopravních nehod v sídle pražské policie v Kongresové ulici. Odtud odjela taxíkem. (Foto Instagram, aktu.cz)

Na tyhle Vánoce Dáda Patrasová (62) jen tak nezapomene! Na Štěpána totiž měla bouračku. Podle informací Aktu.cz řídila opilá a okamžitě přišla o papíry.

Svátky měla velmi složité. Na Štědrý den se potkala se stále ještě manželem Felixem Slováčkema těžce pak rozdýchávala, že na večer odjel ke své přítelkyni Lucii Gelemové (35). Kvůli splínům evidentně sáhla po lahvi a pod vlivem alkoholu včera odpoledne sedla za volant. Nedaleko domu na Vinohradech se pak v křižovatce čelně srazila s jiným autem. „Patrasová nadýchala podle našich informací kolem dvou a půl promile alkoholu. Je viníkem dopravní nehody,“ napsal server Aktu.cz. „Dáda měla bouračku, vím to od syna! Jsem teď mimo Prahu, až se vrátím, zjistím více,“ řekl večer v telefonátu s deníkem Aha! Felix Slováček (62).



Opakovaně nadýchala

„Šlo o nehodu bez zranění, a tak jako vždy jsme prováděli orientační dechovou zkoušku. U jednoho z řidičů byla při opakovaných zkouškách zjištěna přítomnost alkoholu. Hodnota byla vždy kolem 2,5 promile,“ sdělil Blesku policista Tomáš Hulan. Neidentifikoval ale, že šlo o Patrasovou. „Vždy, když hodnota přesáhne 1 promile, jde o přečin ohrožení pod vlivem návykové látky, za což hrozí trest odnětí svobody až na rok nebo peněžitý trest,“ dodal. Pokud však řidič navíc bourá, hrozí mu dokonce tři roky!

Felix od večeře utekl k milence

Měl náročný Štědrý den! Zatímco odpoledne trávil se stále ještě manželkou Dádou Patrasovou (62), synem Felixem (35) a vnoučaty, večer už byl se svojí přítelkyní Lucií Gelemovou (35). A do té si Dáda při zveřejnění své fotky s Felixem pořádně kopla. Odveta přišla brzy!

„A teď rychle přijde foto Gelemová Budějovice,“ napsala Dáda na Štědrý den odpoledne pod snímek, který pravděpodobně vznikl u brzké večeře, jelikož rodinka má před sebou talíře, na nichž je vidět bramborový salát a ryba či řízek. Herečce muselo být jasné, že když chtěl Felix se svými blízkými večeřet dříve, ujede pak k výtvarnici.

Sako za svetr

A to se také stalo, o šest hodin později už Felix, který sako vyměnil za svetřík, vrkal u vánočního stromku v Českých Budějovicích se svojí přítelkyní. Ta ke společnému snímku, na kterém drží v ruce prskavku, připsala stručný popisek: „Veselé Vánoce!“ 

 Vánoční nehoda Dády Patrasové: Řídila opilá?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hejhej
28. 12. 2018 • 10:59

Familie "VIP". Patrasová alkoholička, Slováček kur.evník. Oba dělaji svým dětem jenom ostudu.

aveneta
27. 12. 2018 • 22:10

O "Dášence" je známo, že inklinuje k alkoholu...sice nemá klidný život, ty vzájemné milenecké vztahy on i ona...... ale tudy cesta nevede, bude jí to stát pár kaček, to jí sice neporazí...spíše jde o tu ubohost života, který máme každý jen jeden.

zadnice
27. 12. 2018 • 11:51

Ten otravný "reportér" by zasloužil po tlamě!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.