Dagmar Patrasová o trapasu Lucie Gelemové: Felix má, co si zaslouží! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dagmar Patrasová o trapasu Lucie Gelemové: Felix má, co si zaslouží!

Lucie se podle Dády chce prý hlavně zviditelnit.
Lucie se podle Dády chce prý hlavně zviditelnit. (Foto: herminapress.cz, profimedia.cz)

V poslední době se objevila spekulace, že Dáda Patrasová už netvoří pár s Italem Vitem. Oblíbená herečka a zpěvačka tuto informaci vyvrátila. Dokonce objasnila možný důvod, proč se takové spekulace objevují.

O rozchodu Patrasové a Vita se začalo mluvit, protože Dáda přestala zveřejňovat jejich společné snímky na sociálních sítích. Jenže podle Dády je jejich vztah v nejlepším pořádku, jen nemají potřebu chlubit se svým soukromím.

„My žijeme pro sebe, a ne pro články v novinách. Někdo mi tuhle volal, že prý Felix byl s Gelemovou na 28. Října na Pražském hradě a že ona si na tu slávu oblékla šaty těsně pod zadek. Je až k pláči, jak moc si přeje, aby se o ní psalo,“ svěřila Patrasová týdeníku Sedmička.

Vzhledem k tomu, že je Dáda stále ještě manželkou Felixe Slováčka, je pochopitelné, že jejich zamilované snímky končí v archivu a ne na sociální síti. Lucie Gelemová ale zřejmě smýšlí jinak a společné snímky se svým milencem Felixem sdílí vesele dál. „Uzavřela bych to tak, že Felix má, co si zaslouží,“ uzavřela Dáda. Mrkněte do galerie, jak to Lucii s Felixem na Pražském hradě slušelo, malířka se totiž i při této příležitosti pochlubila snímkem na Instagramu.

 Felix Slováček promluvil o svatbě s Lucií! To se Dádě nebude líbit

Video se připravuje ...



Přečtěte si
6010
13. 11. 2018 • 09:06

Mně se zdá, že Gelemová ztrácí vedle dědka ten mladistvý vzhled.On jí zřejmě vysává.Tak to se starými dědky chodí.Já se jí divím co na něm vidí, snad jen to, že se s ním dostane do míst, kam by jí jinak nepustili.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.