Divoký SEX Patrasové a Slováčka: Proč TO Felix pořád chce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Divoký SEX Patrasové a Slováčka: Proč TO Felix pořád chce!

Slováček byl vždycky "horňák"
Slováček byl vždycky "horňák" (David Kundrát)

Manželství Dády Patrasové (62) a Felixe Slováčka (75) už je spíše jen formální. Oba sice mají nové partnery, ale vypadá to, že na některé společné radosti úplně nezapomněli. O jejich společném sexu v minulosti mluvil hlavně Felix, teď ale promluvila Dáda.

Ačkoliv sám má už poměrně dlouho milenecký vztah s výtvarnicí Lucií Gelemovou, o manželčin život se Felix Slováček nepřestal zajímat. „Felix je hysterka, je zvědavý a ptá se mě, kdy pojedu do Itálie. A chce po mně pořád sex, protože ho to s Gelemovou nebaví,“ svěřila Dáda Patrasová webu extra.cz.

Vzhledem k tomu, co o jejich sexu prozradil Felix dříve, je pochopitelné, že na to nemůže jen tak zapomenout. Jejich milostné hrátky totiž v minulosti nezastavila ani velká společnost v domě. „Když nemáme klid, zajdeme přinejhorším do auta v garáži. Tam je všechno možný. Sbližovat se člověk může opravdu všude,“ tvrdil tehdy Slováček v pořadu Intim Night na TV Barrandov.

Prozradil i to, kdo býval iniciátorem jejich erotických hrátek. „Když mě Dáda přepadne, vždycky mě to samozřejmě potěší. Ale většinou to bývá obráceně a přepadávání obstarávám já,“ tvrdil Felix bez kapky studu.

Jak je to s jejich společným sexem dnes, není jasné. Dáda sice tvrdí, že Felix hrátky stále vyžaduje, zda ale k sexu skutečně dochází, si nechala pro sebe.

 



Přečtěte si
DWEI
21. 7. 2018 • 09:08

Dejte už prosím s nimi pokoj!!! A pokud Patraska k zveřejnění dala souhlas a ještě získá odměnu, tak je to víc než trapné!!! Ať už se sebere odjede za svým Vitem, který o ni stojí asi jako Felix

dametodokupy
18. 7. 2018 • 23:16

Jejda a copak ta Luuca na to?

hadaja
18. 7. 2018 • 16:41

Já jsem si o nich iluze nedělala už dlouho, když jsem asi před dvaceti lety byla s tříletou vnučkou na jejich představení a on tam stál za pultem a prodával žížaly a CD, tak jsem si říkala, jak se k tomu může snížít, ale oni se kvůli penězům jsou schopni snížit k čemukoliv, co tak Chocholoušek, nezabralo by to, mohli by mít spolu dvoulůžkáč.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.