Usmíření s Gelemovou? Patrasová šokuje! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Usmíření s Gelemovou? Patrasová šokuje!

Lucka si z přítele dělala celý večer srandu.
Lucka si z přítele dělala celý večer srandu. (Foto Herminapress.cz Foto Aha! - M. Pátek)

Manželově milence nemohla herečka přijít logicky na jméno, teď však překvapivě obrací. Její poslední prohláíšení totiž působí jako zakopání válečné sekery.

 „Vztahy máme skvělé, dokonce bych řekla luxusní,“ okomentovala aktuální situaci na domácí frontě Dáda Patrasová (62) pro web Expres.cz. Tak tomu se říká obrat! Že by si ale Felix Slováček (75) mohl Lucii Gelemovou (35) nyní nastěhovat k sobě a Dádě do pražské vily, očekávat i přes "lusxusní vztahy" ovšem nelze. A co Dádin italský přítel Vito?

„Uvidíme se až teď na podzim. Partner byl v létě hodně pracovně vytížen, ve finále já taky, nenašla jsem ani týden v kuse, abych mohla odletět. Rozhodně si to ale vynahradíme. Nejdřív přijede on sem a pak poletím já za ním,“ plánuje si po dlouhé době očividně vyklidněná a spokojená Dáda. 



Přečtěte si
-bello-
11. 10. 2018 • 22:17

Ital Vito není přece partner, je to nějaký straý vyhrabaný kamarád. Luxusní vztah s tou štět.kou blbkou Gelemovou nemůže mít nikdo, pokud není po lobotomii.(Slováček se nepočítá, to je dement přírodní). Možná chce Patraska jen říct, že momentálně nemá denně chuť nakopávat Gelemovou do zadku !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.