To Dádu položí! Slováčkovo vyznání milované Lucince | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

To Dádu položí! Slováčkovo vyznání milované Lucince

Lucie Gelemová a Felix Slováček na vernisáži Luciiných obrazů
Lucie Gelemová a Felix Slováček na vernisáži Luciiných obrazů (Robert Klejch)

Věkově značně nesourodý pár Lucie Gelemová (35) a Felix Slováček (75) spolu randí už déle než čtyři roky. Příležitostí rozpovídat se o svém soužití ale zatím moc nedostali. Až nyní.

Své soukromí oba poodhalili v talk show na TV Barrandov. Lucie třeba připustila, že si nechává od hudebníka a stále ještě manžela Dagmar Patrasové radit. Z pozice staršího má jistě spoustu zásadních životních postřehů. Jedna jeho rada ji ale nejspíš moc nenadchnula.

Bylo to takové jeho doporučení pro muzikanty opepřené vlastním názorem: „Já myslím, že my muzikanti bysme se prakticky neměli nikdy oženit. Měli bysme skutečně být volní volnomyšlenkáři, aby nám nikdo nepřistřihával křidýlka. Já jsem v podstatě začal dělat muziku proto, abych měl větší úspěch u žen. Tak to začalo," svěřil se Jaromíru Soukupovi v pořadu Instinkty. Přitom ale v podstatě přeskočil z manželství do vztahu a tak je „v poutech" neustále. 

Na seznámení s umělkyní Lucií, s níž se osudově potkali v lékárně, také zavzpomínal. A bylo to prosté: „Nás spojil život v tom, že jsem přišel jednou do lékárny, uviděl Lucii, koupil jsem si lék a tak to začalo. Pak už to jenom pokračovalo dál a dál," přiznal s úsměvem.

Přičemž ho prý Lucie neustále obohacuje svými postřehy: „Lucie strašně krásně vnímá muziku. Nejenom populární muziku, ale i vážnou muziku... Vždycky když je tam nějakej krásnej melodickej motiv, zavolá mi a říká: ,Hele, tohle je hezký, to bys měl natočit, něco byste s tím měli udělat.' Jezdí se mnou na koncerty, pomáhá mi a mně se zase líbí její obrázky. Vždycky když něco dodělá, zeptá se mě, co si o tom myslím," rozněžnil se muzikant na její adresu.

Zdá se proto, že se ideálně doplňují, ačkoliv by Lucie mohla být z fleku jeho dcerou.

O svatbě s Lucií Gelemovou promluvil Felix Slováček zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
fido2
16. 1. 2019 • 14:03

dědoušek a zlatokopka

corsa
15. 1. 2019 • 20:57

Gelemová je bezcharakterní zlatokopka a herečka. A Slováček zbabělec, který se nechá manipulovat a ubližuje matce svých dětí....Je stejný jakoTopolánek a Nečas....Všechno jedna banda.

fido2
15. 1. 2019 • 18:03

Huhňalka se hihňá, ale však on ji přejde humor. Za pět let jí čtyřicet, jemu osmdesát.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.