Slováček o alkoholismu manželky Patrasové: Velmi smutná zpověď! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Slováček o alkoholismu manželky Patrasové: Velmi smutná zpověď!

Felix Slováček promluvil o pití Dády Patrasové.
Felix Slováček promluvil o pití Dády Patrasové. (Foto: Aktu.cz, David Kundrát)

O tom, že má Dáda Patrasová problémy s alkoholem se spekuluje už roky. Teď navíc měla oblíbená dětská herečka autonehodu a nadýchala 2,5 promile. O její závislosti teď promluvil Felix Slováček, který s ní už sice nesdílí společnou domácnost, stále je však Dády manželem.

„Já o jejím problému vím už několik let, deset nebo patnáct. Všichni vidí jenom to, že já jsem ten nejhorší, že se na ni vykašlu. Ale žít s člověkem, který pije, je peklo,“ prozradil Felix Slováček Blesk a zamyslel se nad Patrasové výmluvou, že šlo zbytkový alkohol z předchozího dne, kdy prý Dáda pila s dcerou Aničkou Slováčkovou. „Ona to má už popletené. Ona si to v ten moment neuvědomí, když má tu nemoc,“ uvedl slavný hudebník.

Slováček netuší, proč jeho žena našla zálibu v alkoholu, rodina si ale myslí, že Dádina situce začala být tíživá před patnácti lety, kdy zemřel její tatínek Karel Patras (†79). „Potřebuje vyhledat odbornou pomoc a dostat svůj problém s alkoholem pod kontrolu,“ uvedl Slováček s tím, že kvůli alkoholu od ní všichni utíkají. „Anička byla první, která odešla z domu, pak syn Felix a nakonec i já,“ dodal hudebník.

 Vánoční nehoda Dády Patrasové: Řídila opilá? Jděte do hajzlu, křičela

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
amej
10. 1. 2019 • 09:59

Celý národ ví, že Dáda chlastá, ale celý národ také ví, že jí Felix vždycky zahýbal. A teď se tedy zamysleme nad tím, proč asi chlastá.

hejhej
28. 12. 2018 • 19:12

Slováček svým chováním ( kur.vením) taky asi přispěl k jejímu chlastání. Místo stupidní zpovědi by si sám měl vyřešit svůj osobní život.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.