Patrasová poprvé od bouračky vyšla z domu: Co se dělo? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Patrasová poprvé od bouračky vyšla z domu: Co se dělo?

Úsměv u Dády dlouho neuvidíme.
Úsměv u Dády dlouho neuvidíme. (Blesk - Martin Hykl)

Devět dní po opilecké bouračce Dáda Patrasová (62) vyrazila konečně do ulic. Jelikož starosti – jak známo – dělají vrásky, rozhodla se zajít na zklidňující kosmetiku.

Na druhý svátek vánoční herečka s 2,5 promile nabourala na křižovatce na pražských Vinohradech mezinárodně hledaného Ukrajince. Po policejním výslechu se zamkla v domě a obrnila hradbou mlčení, nereagovala na telefonáty ani SMS, neozývala se ani svým fanouškům na sociálních sítích. Až včera ráno našla odvahu vyjít ven. Vyzbrojila se kabelkou Louis Vuiton za 28 tisíc a svou tvář schovávala pod kapucí a za hranatými brýlemi. Z pohodlí domova ji vytáhla kosmetika. Ta jí sice zahladila vrásky, ale úsměv na tváři nevyčarovala.

 Dáda Patrasová poprvé od nehody venku

Video se připravuje ...



Přečtěte si
carlae
5. 1. 2019 • 11:38

ále kuš, bourá kde kdo a tak proč se do ní navážíte... je to hn usné....

josefvyskoc
5. 1. 2019 • 11:05

To ma z toho, ze si vzala toho Hurvajze co fouka na fujaru. Ted po letech se ji to vraci. Byl to tenkrat naprosto bizarni svazek, neco jako Kraska a zvire. Nikdo to tehda nechapal. Mela si vzit nekoho adekvatniho k sobe a ne takovou obludu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.