Patrasová přiznala, že před nehodou pila: A řekla proč | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Patrasová přiznala, že před nehodou pila: A řekla proč

Dáda Patrasová lituje toho, co udělala.
Dáda Patrasová lituje toho, co udělala. (Foto: Pavel Machan)

Už nemohla unést manželovu nevěru. Dagmar Patrasová (62) měla o svátcích ze slov muže Felixe Slováčka (75) dojem, že opustí milenku Lucii Gelemovou (36). Jenže on rovnou z domova odjel za ní.

Když Dáda viděla fotku, jak jsou spolu u stromečku v Českých Budějovicích, složila se. „Otevřela jsem víno. A přiznám se, že jsem pila hodně,“ řekla Dáda. Na jídlo neměla ani pomyšlení, o to horší byl účinek alkoholu. „Šla jsem si lehnout až nad ránem. Probudil mě syn. V panice, abych nezmeškala představení, jsem popadla věci a sedla do auta,“ popsala herečka týdeníku Sedmička. „Nevím, jak mě napadlo řídit po flámu,“ kaje se dnes hříšnice.

Vánoční nehoda Dády Patrasové:  Jděte do hajzlu, křičela 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
illenne
18. 1. 2019 • 13:35

Důvod, který uvedla, proč pila celý den mi přijde jako účelový. Vždyť vykládá o své lásce, Italovi . Najednou by si přála, aby opustil svoji přítelkyni. Nejdříve by se měla dát dohromady,vyhledat odbornou pomoc a potom řešit, co a jak. Muži se občas vrací ke svým manželkám, ale to by musela skutečně ukázat, že to myslí s tím přestat pít, skutečně vážně. Možná má ještě šanci

aveneta
18. 1. 2019 • 11:37

Tomúže Dáda teď omlouvat svými psycho zážitky s manželem, kdy on prchal ke své milence.... ale to nezvládnutí situace a chlastem řešící což není Dádě cizí sednout za volant v opilosti je hnus a tak jí nelituji ať si vyžere své následky

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.