Sex s dvěma ženami! Dáda pláče: FELIX JE NA MĚ ZLÝ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Sex s dvěma ženami! Dáda pláče: FELIX JE NA MĚ ZLÝ!

Dáda si stěžuje na manželovo chování.
Dáda si stěžuje na manželovo chování. (Foto: Blesk - Karel Kopáč, Jan Tůma	)

Přestože má v Itálii přítele Vita (49), o kterém tvrdí, že ho miluje, Dáda Patrasová (62) šťastná není. Cítí se neuvěřitelně sama, a k tomu všemu ji prý manžel Felix Slováček (75) nepřestává ponižovat. „Felix je ke mně zlý,“ řekla Aha! herečka.

Saxofonista má manželku, se kterou se rozvádět nechce, a čtyři a půl roku obšťastňuje milenku Lucii Gelemovou (36), kterou také neopustí. „Myslí si, že když se náhodou objeví doma a vyspí se se mnou, je mezi námi všechno v naprostém pořádku. To ale tak není, sex nic neřeší a já takhle už dál žít nechci. Nemůžu,“ vzpírá se Patrasová s tím, že se k ní její muž chová velmi necitlivě. „Je zlý, jinak se tohle jeho chování vysvětlit nedá. Neustále mne ponižuje a zostuzuje,“ stýská si Dáda.



Pořád sama
Přes veškerou náklonnost k Italu Vitovi se prý Dáda nikdy necítila tak strašně opuštěná jako teď. „Vždyť já jsem pořád sama. Vito je daleko. Proto mám vždycky velkou radost, když mohu synovi hlídat děti. V ten moment jsem někde jinde, aspoň na chvilku šťastná,“ netají Patrasová, která se díky synu Felixovi (35) stala babičkou sedmiletého Felixe nejml. a dvouletého Rafaela, kterému říká Fík. „Jsou oba dva senzační a jsem s nimi moc ráda. Byla jsem zvyklá na dům s rodinou. Teď je manžel fuč a obě děti taky,“ povzdechla si herečka, která se vzpamatovává z průšvihu, když loni na druhý svátek vánoční řídila pod vlivem alkoholu.

Z ostudy kabát
„Felix s Gelemovou, a ještě tohleto, mám z ostudy ušitý kabát,“ komentuje Dáda s tím, že vidí jedinou možnost, jak z toho ven. „Začít pracovat. Bez toho se člověk už úplně zblázní,“ říká Patrasová, které je prý už konečně naprosto jasné, že se musí nejdřív zase postavit na nohy. A potom se pokusit vyřešit deprimující manželskou krizi, která ji úplně semlela. „Dostala mě někam, kde by mě ani ve snu nenapadlo, že se mohu ocitnout,“ dodává.

Dáda Patrasová o rodině:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
rannirosa
22. 8. 2019 • 23:09

Felix jeste sexuje? Kdo by tomu veril.

fido2
14. 3. 2019 • 19:26

Felix je lenoch a podrazák. Myslí jen na sebe.

6010
12. 3. 2019 • 12:06

Trochu jde ve šlépějích Krampolové.Ona holt nuda je zlá.Ale trochu mne zarazilo to, že přiznává, že s Felixem spí.To je tedy síla.A Vitovi to nevadí? Ti je k nepochopení.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.