330 dnů od provalení mileneckého poměru! Lucie Gelemová (33) poprvé o vztahu s Felixem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

330 dnů od provalení mileneckého poměru! Lucie Gelemová (33) poprvé o vztahu s Felixem!

Výtvarnice Lucie Gelemová promluvila pro TOP STAR magazín.
Výtvarnice Lucie Gelemová promluvila pro TOP STAR magazín. (Foto Aha! – Martin Hykl a Robert Klejch)

I když se s Felixem (72) hojně objevovala na různých akcích, nikdy nechtěla mluvit o sobě ani o jejich vztahu. Nyní výtvarnice Lucie Gelemová (33), kterou proslavil poměr s ženáčem Slováčkem, po 330 dnech od provalení nevěry řekla, co si myslí. 

„Cítím, že nastal čas vyjádřit se a uvést některé věci na pravou míru,“ vysvětlila Lucie, proč dala pořadu TOP STAR magazín obsáhlý rozhovor. „Jsem především dospělá žena, jsem svobodná a mohu se stýkat s kým chci,“ je přesvědčena Gelemová. „Oba se pohybujeme v oblasti kultury a potkávat se budeme, s tím se musí někteří vyrovnat,“ dodává.


Jiná situace
To asi Dádu nepotěší. Navíc si milenka jejího muže do ní i pořádně rýpla. „Paní Patrasová možná zapomněla na to, že někdy před 33 lety výrazně zasáhla do Felixova prvního manželství,“ prohlásila Gelemová, která tu situaci nemohla zažít. A s Felixem o tom asi doma nemluvili, jinak by věděla, že když Slováček klofl Patrasovou, už se svou první manželkou nebyl.
„Ještě než jsem poznal Dádu, chtěli jsme se rozvést. V té době jsem ale jezdil po světě s Karlem Gottem, neměl čas, a proto se rozvod stále odkládal,“ říká o době dávno minulé samotný muzikant.
Co se sejít?
Lucie výčitky, že rozbila Patrasové rodinu, nemá. Je přesvědčena, že funkční vztah se zvnějšku prostě zničit nedá. Ale pokud v něm někomu něco schází, hledá to podle ní přirozeně u někoho jiného. Po 11 pekelných měsících nevěry nabízí Gelemová Patrasové osobní setkání. „Myslím, že pro nás dvě by bylo nejlepší, kdybychom se sešly a v klidu si vše vyříkaly,“ míní Gelemová. To je slovo do pranice. Více uvidíme už dnes v pořadu TOP STAR magazín na Primě ve 21.30.

Milenci v popelnici
Lucie Gelemová už dala Felixovi celkem 4 obrazy. Nejvíc si prý cení toho s názvem Milenci, který ale skončil v popelnici. „Ten byl nejosobnější a byl zničen,“ říká smutně Gelemová. Dáda ho totiž pod svou střechou nechtěla.



Přečtěte si
nikal
13. 6. 2016 • 21:25

tak to se vám povedlo... to je komentář ve stylu "morálka paní Dulské" .....slušná manželka toto nedělá... hm, slušná manželka se nechá veřejně podvádět, drží hubu a krok... probůh, ve kterém století jste se narodil./ narodila?

nikal
13. 6. 2016 • 21:22

... je zbytečný ji kritizovat, že si začla se ženatým, to se holt stává. Lze spíše konstatovat, že je to opravdu zlazokopko, protože pan Slováček je starý a odpudivý primitiv a marná sláva, když se s ním dá mladá ženská do kupy, tak to hlava a žaludek přihlížejícího nebere...

mirkazam
21. 5. 2016 • 16:40

Jo,tak se mrkni na tu Dádu. jitrnice osobně...

mirkazam
21. 5. 2016 • 16:36

bello...co tady kecáš.Náhodou jsem slyšela Gelemovou v televizi a mluvila naprosto rozumně.Co se týká jejího vztahu se Slováčkem,tak na to musí být vždycky dva. On kdyby nechtěl ,tak s ní není.A ta jeho oteklá žížala se jenom ztrapňuje,když to pořád řeší na veřejnosti.Ta zavře zobák,jenom když je obdarovaná........

ararat
20. 5. 2016 • 13:12

běž Markéto do (_!_) mudrlantko

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.