Zoufalá Dáda: TEROR VE VLASTNÍM DOMĚ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zoufalá Dáda: TEROR VE VLASTNÍM DOMĚ!

Dáda Patrasová žije bez vody a tepla.
Dáda Patrasová žije bez vody a tepla. (Foto: Pavel Machan)

Místo adventního rozjímání nad plamenem svíčky bojuje o přežití. Felix Slováček (75) objednal do vršovické vily rekonstrukci vody, koupelen a toalet a manželku Dádu Patrasovou (62) v tom nechal. Terorizována okolnostmi v domě si zoufá, že je na vše sama. Drkotá zuby, žije tam jak na Čukotce.

Zatímco ona bydlí už tři týdny v sutinách v mrazivém domě bez vody, muzikant si užívá advent. I když byl stavbu osobně několikrát zkontrolovat, přece jen je to Dáda, kdo stále popohání dělníky.


Nepočkal na jaro
„Musí mě už mít plné zuby. Ale je tu strašná zima, spím v kabátě. Navíc neteče voda,“ popsala Dáda Nedělnímu Aha! své předvánoční životní podmínky. „Dostala jsem horečky, jsem nastydlá,“ dodala herečka. „Ještě, že mám v neděli Vánoce s Dádou a Sněhovou královnu, pak v týdnu další vystoupení s Big Bandem,“ popsala herečka.

Přijede Vito

Jediné, co nyní Dádu drží vedle práce při životě, je italský přítel Vito. „Pořád volá, ptá se, jak mi je, co dělám. A hlavně za mnou zkraje příštího týdne konečně přijede,“ raduje se Patrasová z jediného světýlka na konci tunelu. Na svátky se ale Vito musí vrátit. „Jeho šestasedmdesátiletý tatínek stůně. Bude s ním. Já ho chápu. Jsem ráda, že se o něj tak stará, taky jsem o své rodiče pečovala,“ dodává Dáda.

Vila ve Vršovicích
Vršovickou vilu si manželé Slováčkovi pořídili v roce 1983. Na doporučení tatínka Ladislava Štaidla. Už tehdy prošla velkými úpravami, byla to skoro ruina. Od té doby se každou chvíli něco opravuje. Tady má také Felix svoji agenturu, která např. zastupuje Žížalu Julii. Obrovská zahrada je rájem, kam nedoléhá ruch velkoměsta.

Patrasová o Slováčkovi: Nebudu se řídit jeho milenkou! To je přes čáru!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hejhej
16. 12. 2018 • 11:45

Patrasová se Slováčkem jsou trapní. Normální lidé se , pokud žijí tak dlouho odděleně a mají milence a milenku se rozvedou. Ti dva šašci by se asi neměli jinak čím zviditelnit, než manželskými a mileneckými aférami - idioti.

DWEI
16. 12. 2018 • 07:53

robin5 - Velmi trefné!!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.