Chudák Dáda Patrasová: Slováček ji neposlechl! Noční můra před Vánoci | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Slováček Patrasovou neposlechl! Utrpení před Vánoci

Parasová má místo koupelny spoušť a Slováček si zatím užívá v Londýně.
Parasová má místo koupelny spoušť a Slováček si zatím užívá v Londýně. (Foto: Profimedia, Martin Pekárek, Alexandr Malachovský, Martin Hykl)

O víkendu Dagmar Patrasová odehrála hned dvakrát představení Sněhová královna. Doma ji pak místo zaslouženého odpočinku čekala šílená spoušť. Přestože sama chtěla čekat na jaro, Felix Slováček objednal rekonstrukci koupelny. Dádina beznaděj se pak musela ještě prohloubit při pohledu na Instagram.

„Vrátila jsem se z pohádkového světa do reality,“ okomentovala snímek, o který se podělila s fanoušky na sociální síti. O ucpaných rozvodech v jejich domě se vědělo už delší čas. Patrasová chtěla s opravami počkat na jaro, jenže Slováček, který už se netají soužitím s mladičkou milenkou, její přání nevyslyšel. Oblíbená herečka tak je momentálně bez vody a to v celém domě.

Sutiny v domě nepotěší a radost Dádě neudělal ani fakt, že Slováček před tímto nadělením utekl do ciziny. „Hlavně, že je Felix na výletě v Londýně. Tam má jistě plné pohodlí…,“ posteskla si Patrasová Blesku. A podle snímku, kterým se Lucie Gelemová pochlubila na Instagramu to vypadá, že o Felixe je skutečně dobře postaráno. Hudebník totiž na fotce září jako sluníčko a nevypdá, že by se trápil tím, co se děje v jeho koupelně.

 Felix Slováček promluvil o svatbě s Lucií! To se Dádě nebude líbit

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
-bello-
5. 12. 2018 • 00:26

myslím, že Gelemová bude pořád jen " ta od Slováčka"

inocenta
4. 12. 2018 • 14:05

Dáda si poradí, má dvě děti......

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.