Lucie Gelemová provokovala Slováčka: Zkoušela si svatební šaty | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Lucie Gelemová provokovala Slováčka: Zkoušela si svatební šaty

Takhle by vypadala jako nevěsta.
Takhle by vypadala jako nevěsta. (Foto Herminapress.cz)

Z dovolené spěchali zkoušet svatební šaty do drahého butiku. Lucie Gelemová (36) by se tak podle všeho už ráda vdávala. Čeká až se Felix Slováček (76) rozvede s Dádou Patrasovou (63).

Z Andalusie se vrátili po půlnoci, krátce si odpočinuli a jen pár hodin nato se vrhli do víru života. Prý nemohli chybět na přehlídce módních lahůdek vyhlášených módních salonů. Lucka nejprve zabrousila mezi oblečení a otestovala apartní svatební šaty.

A podle ohlasu okolí i samotného Felixe jí hodně slušely. „Je to tak trochu generálka, hodně se mi líbily a byly ušité skoro přesně na mou postavu. Ovšem znovu říkám, byla to generální zkouška, a kdy bude premiéra, toť otázka. Ještě je potřeba vyřešit nějaké věci a pak se uvidí,“ okomentovala situaci Gelemová, která zřejmě narážela na to, že Felix je stále ještě ženatým mužem, a nový »chomout« tedy momentálně ani jednomu nehrozí.

 Felix Slováček promluvil o svém odchodu od Dády Patrasové: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.