KAUZA FOTKY S POLIBKEM: To Dáda dělá, když se naleje… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

KAUZA FOTKY S POLIBKEM: To Dáda dělá, když se naleje…

Fotografie Patrasové, která Slováčka rozpálila doslova doběla.
Fotografie Patrasové, která Slováčka rozpálila doslova doběla. (Archiv Blesku, herminapress.cz, Facebook, Petr Soukup, Instagram)

Fotografie polibku, kterou nedávno Dagmar Patrasová (62) zveřejnila na sociální síti, překvapila nejen své fanoušky, ale také svého manžela Felixe Slováčka (75). Toho fotka rozčílila natolik, že se rozhodl se jednat.

„Musím říct, že Felix se skvěle stará o náš dům,“ napsala Patrasová nadšeně na sociální síť a to nebylo jediné její prohlášení. „Chci říct jenom jedno, Felix ode mě nikdy neodešel. Vždycky byl můj muž a taky jím zůstane. Gelemová už je pro něj jen jedna z epizod, stejně jako všechny jeho zaléty,“ rozpovídala se Patrasová pro eXtra.cz.

A to se očividně nelíbilo jejímu manželovi. „Tak já vám řeknu, jak to celé je s mojí ženou!“ sdělil redakci Blesku. „Proboha co to vytahuje?! Vůbec nevím, kdy ta fotka pod nějakou větví vznikla. Rozhodně je už hodně stará…“ rozčiloval se Slováček, který žije pod jednou střechou se svou mladou partnerkou Lucií Gelemovou (35).

„Já do toho domu skoro nechodím, jdu tam, jen když je něco potřeba zařídit. Momentálně se předělává koupelna. To je jediný důvod, proč jsem tam v poslední době byl,“ řekl Blesku Slováček. „Dokonce jsem si před několika měsíci přestěhoval i v kancelář,“ dodal.

„Vždy, když se naleje, dělá tyhle výmysly. Už nevím, jak se tomu bránit,“ postěžoval si Slováček a dodal, že nemá zájem o fotografii se svou manželkou mluvit. „Nemluvil, ani s ní mluvit nemůžu. Hrozí totiž, že bych se neudržel. Úplně té paní přestávám rozumět…“ řekl Blesku. „Má žena potřebuje odbornou pomoc a dostat svůj problém s alkoholem pod kontrolu,“ řekl Slováček.

Dáda Patrasová o Sobotově osahávání: Opilce chápu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
fido2
10. 12. 2018 • 09:45

Starý dědek.....za chvíli ho bude vozit na vozíčku a přebalovat ta chytrá horákyně. Dádo buď ráda, že je pryč. a odstěhovat i s koupelnou...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.