Dáda vrní blahem: Romantika s Vitem v sicilském apartmánu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dáda vrní blahem: Romantika s Vitem v sicilském apartmánu

Vystresovaná Dáda už potřebuje náruč svého miláčka jako sůl!
Vystresovaná Dáda už potřebuje náruč svého miláčka jako sůl! (Slávka Červená a archiv D. Patrasové)

V sezoně musí dát přednost práci před láskou. Dáda Patrasová (63) tak čeká, až její italský přítel Vito (49), který má cestovní kancelář, bude moct sám relaxovat. „Už na jaře jsme si zamluvili apartmán,“ prozradila Dáda. A tak zanedlouho zmizí z Česka, dá vale problémům i svému manželovi Felixi Slováčkovi.

Tentokrát ji italský přítel překvapil. Nebudou trávit dovolenou v Kalábrii jako roky předtím. „Vito mě chce vzít v září na Sicílii,“ raduje se Patrasová. Největší italský ostrov proslavila nejen mafie, ale také nádherná příroda. Prý jsou zde nejkrásnější pláže. Dáda se těší už teď. Mezi cizinci se příjemně ztratí, budou mít soukormí. „Lidé se mě často ptají, proč neodjedu do Itálie natrvalo, nebo proč tam nejsem aspoň větší část roku,“ říká.

 

„Ale je to těžké. Jsem doma tady,“ dodává na vysvětlenou. A její Ital je zase doma ve své Kalábrii. „Není nám šestnáct, abychom se museli stále držet za ruce. Díky moderní technice spolu mluvíme denně. Posíláme si fotky a vzkazy. O to cennější pro nás je, když jsme potom spolu,“ uzavírá Patrasová. Moře si užila nedávno v Tunisku a na chalupě má krásný bazén. Horké léto tak do září určitě hravě přečká. Navíc pak na podzim zase pro změnu zavítá Vito do Prahy.



Přečtěte si
jujpetr
17. 6. 2019 • 10:34

-----------------Naajítt nahe zeeny ve vaší oblasti na toto : ito.mx/zeny

majojo
17. 6. 2019 • 09:27

Vrnět blahem můžeš, ale dádo, Vito zas není úplně blbej, tu chalupu Felixovi opravit nedá.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.