Takhle si Felix vydržuje Lucinku: Dáda práskla částku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Takhle si Felix vydržuje Lucinku: Dáda práskla částku!

Dáda Patrasová a její Ital Vito
Dáda Patrasová a její Ital Vito (ruší)

I přesto, že si každý žije svým životem, jakmile se jich někdo zeptá na toho druhého, je oheň na střeše. Řeč je o Dádě Patrasové (62) a jejím stále ještě manželovi. Dle slov Patrasové si Felix Slováček (75) svou mladou milenku Lucií Gelemovou (35) vydržuje! Podle Dády jí Felix měsíčně platí byt za 25 tisíc korun, a to prý není všechno.

I když je Patrasová zamilovaná až po uši a se svou italskou láskou plánují dokonce společné bydlení, jakmile přijde řeč na jejího manžela a jeho mladou milenku, změní se tón jejího hlasu a není pochyb, že jí tohle téma pořádně zvedne tlak.

„Je to placená společnice, které Felix platí úplně všechno. Má byt za 25 tisíc měsíčně, kupuje jí oblečení, všechno,“ prozradila eXtra.cz Patrasová. Pokud je to opravdu pravda, může nejedna žena nadané malířce závidět.

Avšak jak tomu tak bývá, každá mince má dvě strany a Slováček výrok své manželky popřel. „Mele nesmysly. Není to pravda. Vůbec nic jí neplatím, ani šaty. Vůbec nic,“ řekl eXtra.cz Slováček.

 Felix Slováček: O 40 let mladší Lucie mu něžně olizovala a hladila plešku

Video se připravuje ...



Přečtěte si
fido2
18. 9. 2018 • 13:49

Dědek bláznivý...aby ho netrefil šlak.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.