Dáda Patrasová: Tajné plány za zády Slováčka. MILENEC JÍ KUPUJE DŮM! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dáda Patrasová: Tajné plány za zády Slováčka. MILENEC JÍ KUPUJE DŮM!

Patrasová je se svým Italem šťastná.
Patrasová je se svým Italem šťastná. (Slávka Červená a archiv D. Patrasové)

Makala celé prázdniny, zatímco její muž Felix Slováček (75) si užíval u moře. Dádě Patrasové (62) to ale nevadí. Čeká ji odměna víc než sladká. V září navštíví s přítelem Vitem (48) Řím a budou vybírat dům. A její manžel Felix Slováček (75) o tom nemá ani tušení.

Věčné město je pro he- Slováčková. rečku nejoblíbenější destinací. Tady by chtěla alespoň nějakou část roku žít. Mít zde vlastní střechu nad hlavou je její dlouholetý sen. „Nechci se chlubit a mluvit o tom, ale už jsem zaslechla, že jsme se s Vitem prý rozešli. Tak bych ráda zdůraznila, že si denně telefonujeme, skypujeme a v září se konečně zase uvidíme,“ řekla herečka Aha!. Měla spoustu práce a její italský nápadník taky nevěděl, kam dřív skočit. Teď se ale blýská na lepší časy.

Lukrativní adresa

Na podzim už turistická sezona trochu utichne a Dáda poletí napřed do Kalábrie, kde má její milý hotely i firmu, a potom do vysněného Říma. Dáda se na přelomu roku nechala slyšet, že by tu ráda měla dům. A protože Vito plní každé její přání, okamžitě začal jednat a vybírat dům, který by jí koupil. Nemá to ale jednoduché, protože Patrasová se nespokojí jen tak s nějakou čtvrtí italské metropole. Touží být rovnou v blízkosti barokního skvostu fontány di Trevi, kterou dennodenně obdivují tisíce turistů. „Nechci nic zakřiknout, proto to nebudu komentovat. Mohu jen potvrdit, že se do Itálie těším a počítám už dny do odletu,“ přiznala Dáda. A její manžel Felix o tom asi nemá ani potuchy..

Čekání se vyplatilo

Letos je to 20 let, kdy se Dáda a Vito poznali. V roce 1998 byla s rodinou v Itálii na dovolené. Vito čekal 18 let, než své milé vyznal lásku.

Felix se nechal zarůst vousem

Zatímco Dáda se nemůže dočkat sladkých italských příslibů, její manžel Felix Slováček se prohání na kolech v jižních Čechách, odkud pochází jeho milenka Lucie Gelemová (36). A může se kvůli ní přetrhnout. Hladkou tvář si teď dokonce nechal zarůst strništěm.

 Patrasová a Pomeje: Líbačka před novináři! Co je k sobě táhne?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
fido2
17. 9. 2018 • 17:16

Ono stačí, když budete vypadat jako Félix....

antonuis.j
13. 8. 2018 • 17:18

Vsadím se, že Ital nemá ani tušení, jaké lži tu o něm alkoholická bába tlustá vykládá... A sranda je, jak po něm na každé fotce leze a on se odtahuje a je vidět, že se jí štítí a je mu nepříjemná.

majojo
13. 8. 2018 • 16:31

Netušila jsem, že když chci dům v Římě a italského milence, musím vypadat jako Patrasová. To bych se tolik nesnažila, když to jde jaksi samo. A že to Felix netuší? No tak teď už to ví, když mu to bulvár tak příhodně vykecal.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.