Diana (60) svému manželovi (26) bezmezně věřila: Děsivé zjištění po jeho smrti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Diana (60) svému manželovi (26) bezmezně věřila: Děsivé zjištění po jeho smrti!

Diane uznala, že manžel miloval hlavně její peníze.
Diane uznala, že manžel miloval hlavně její peníze.  (Foto: Facebook, ara)

Láska k mladému muži ze Srí Lanky přišla Dianu pořádně draho. Po jeho smrti navíc musela uznat to, co její přátelé tvrdili hned od začátku, měl ji hlavně pro peníze. Po jeho smrti ovšem vypluly na povrch ještě otřesnější informace.

Diane De Zoysa z Anglie poznala Priyanjana když přijela na Srí Lanku na dovolenou. Po žhavé dovolenkové romanci se žena na ostrov ještě vrátila a rozhodla se, že se za mladíka provdá. Její rodina i přátelé jí varovali, že ji má mladý muž jen pro peníze, ale Diane se rozhodla, že všem ukáže, že se mýlí.

Kvůli stěhování za manželem prodala veškerý svůj majetek. Zbavila se domu a postavila nový na Srí Lance. Manželovi navíc pořídila dodávku, aby měl stabilní práci. Jenže Priyanjan byl loni v květnu zastřelen, podle vdovy za to může fakt, že byl na místní poměry příliš bohatý, což z něj udělalo terč pro místní nenechavce. Když odmítl platit, prostě ho zastřelili.

 

Po tragickém úmrtí manžela se Diane Chtěla vrátit do vlasti, ovšem rodina zesnulého jí v tom zabránila, dva roky ji drželi v zajetí. Podle informací Daily Mailu nemohla ani na pláž. Z nalezených dokumentů v domě navíc zjistila, že její osudová láska měla ještě jednu manželku. Ukázalo se tak, že všichni z jejích přátel měli pravdu. Diane tato zkušenost stála bezmála 3 miliony a zoufalá teď žádá právníky o radu, co v této zoufalé situaci dělat, nemá totiž z čeho žít.

 

 

 



Přečtěte si
dandova
5. 12. 2018 • 14:14

Nazdáár, Bohatej, kdy zchudneš?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.