Felix Slováček (74): PANIKA KVŮLI STAVU DÁDY | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Felix Slováček (74): PANIKA KVŮLI STAVU DÁDY

Patrasová má podle Slováčka velký problém.
Patrasová má podle Slováčka velký problém. (Foto Aha! – Martin Hykl, Instagram.com, ara)

Na jedné straně je Felix Slováček (74) šťastně zamilovaný do své přítelkyně Lucie Gelemové (34), na druhé má velké trápení s matkou svých dětí a manželkou Dádou Patrasovou (61). Když viděl její fotku, kterou sama zveřejnila na sociální síti, propadl panice kvůli jejímu stavu!

Mohlo by se zdá, že je u saxofonisty Felixe Slováčka vše zalité sluncem, pravý opak je však pravdou. „Jsem po boku mé partnerky Lucie velmi šťastný. Lidi mi hodně říkají, že jsem po jejím boku omládnul a dokonce se i prý více usmívám,“ svěřil deníku Aha! Slováček.

Fotku smazala
Starosti mu ale přidělává jeho stále ještě manželka. „Moje žena má problém! A myslím že každý, kdo se na Dádu a její fotku, co dává na sociální sítě, podívá, tak mu to dojde,“ posteskl si Felix v reakci na snímek, který Patrasová zveřejnila na Instagramu. Očividně na něm není v dobré kondici. Po pár hodinách hned smazala!

Jde o energii
Slováček by si moc přál, aby byla spokojená jako on. „Mladší partnerka není pouze o tom, že je to mladší žena, ale také o její energii. Lucie má neskutečný rozhled. Hodně si povídáme třeba o umění nebo problémech, které mne zrovna tíží. Je skvělé mít ji po svém boku jako partnerku,“ rozplýval se Felix.

 

Na video s Felixem Slováčkem se můžete podívat zde:

 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
bursik
11. 3. 2018 • 14:00

dasa h a patrasova maji stejneho chirurga Hlava kulata Silene obe

6010
10. 3. 2018 • 10:43

Slováčku, jste na omylu, neomládl jste.Jste pořád stejný odporný dědek, který si nechce ve svých 74 letech přiznat, že již je starý a ošklivý.A to nemluvím jen o zjevu, ale i o charakteru.

Inka
9. 3. 2018 • 09:06

...jee, já myslela, že je to korejský Kim Čong-un 😂😂😂

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.