Zvrat v krizi Patrasová-Slováček! Felix se konečně rozhoupal | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zvrat v krizi Patrasová-Slováček! Felix se konečně rozhoupal

Felix to konečně rozsekl, Lucie může slavit!
Felix to konečně rozsekl, Lucie může slavit! (herminapress.cz, Martin Hykl)

Tak a je to tady! Známý muzikant si konečně sbalil svých pár švestek a odstěhoval se od manželky za svou výtvarnicí Lucií Gelemovou (35). 

„Žijeme spolu v jedné domácnosti. Máme spolu byt," prozradil Felix Slováček (74) webu Super.cz. A jak pocitově strávil stěhování z pražské vily, kterou po dlouhá léta sdílel společně s manželkou Dádou Patrasovou (61)? „Na to není potřeba si zvykat, do toho vpluješ a žiješ. Člověk toho nepotřebuje tolik, nemusí se starat o dům, zahradu. Je to paráda. O nic se nestarám," dodal ke svému přelomovém kroku Felix. 



Přečtěte si
Ellen
11. 3. 2018 • 00:12

No jo Felix,starý ošklivý dědek....si našel zlatokopku ....!!!

-bello-
9. 3. 2018 • 00:28

Irena1958 chytrý řeči si pro sebe nenechám:Slováček se vyjádřil jasně a já taky.O tom, že má dál vilu se v článku nehovoří, ví to všichni. Topic článku = byt Gelemové v Garden Towers o ploše většího kapesníku! Bláboly o tom, jak žil ( chudák ) v " předimenzovaným " prostoru ,( míněn tebou barák , kde bydleli celkem 4 + studio a pes ) mě fakt baví .A úvahy co jim na jejich "společný chvíle " co do metrů čtverečních stačí jsou plácaniny jak z červený knihovny a takový braky já nečtu. Mimochodem, ten jejich barák jsou spíš už Vršovice, tedy Praha 10 , z Vinohrad jestli maj tak kousek plotu, vchod a sousedy Na rozdíl od tebe já ani ve snu neřeším, kdo a jak finančně na tom je

sensadrak
8. 3. 2018 • 03:48

Přesně tak, kdyby měl s Dádou doma pohodu, tak nikam neutíká.

Irena1958
7. 3. 2018 • 23:34

Asi nevíš, že tu velkou vilu pořád z části vlastní a koupit si pro něj větší byt kdekoliv jinde není problém. Takže svoje chytrý poznámky si nechej pro sebe. Jim dvěma teda určitě malinkatý byt nevadí, on je stejně často pryč a na ty společný chvíle jim stačí i malý prostor. Celý život žil v předimenzovaným prostoru, takže pro něj příjemná změna. Spíš Dáda si dělá starosti, jak se to finančně vypořádá v případě rozvodu. Pochybuju, že kterýkoliv z těch dvou dá ten barák na Vinohradech tomu druhému bez boje.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.