Gelemová se »odkopala«: Výhružné dopisy Dádě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Gelemová se »odkopala«: Výhružné dopisy Dádě

Manželství s Felixem vydrželo skoro 40 let. Rozvod je však na spadnutí.
Manželství s Felixem vydrželo skoro 40 let. Rozvod je však na spadnutí. (Foto Aha! – Marek Pátek, Daniel Černovský, Pavel Machan, Michal Protivanský, ara)

Stále ještě právoplatná manželka Felixe Slováčka (75) má očividně plné zuby věčných narážek se strany manžela a jeho nové vyvolené Lucie Gelemové. Po nedávném prohlášení manžela, že jediná záchrana pro Dagmar Patrasovou (63), je nechat ji zbavit svéprávnosti, v ní definitivně bouchly saze.

Vypadá to, že věčné narážky na svoji osobu a neodůvodněné Felixovy výpady už Dáda vážně neustojí.  Redakci eXtra.cz poskytla exkluzivní vyjádření a opravdu se nedržela zpátky. Absolutně totiž nedokáže pochopit, proč se její muž chová tak podle. „Jsem žena, které se stejně jako tisícům dalších nelíbí, že ji její manžel podvádí s jinou. A k tomu ještě opakovaně. Jsem ženou, stejnou, jako jsou tisíce dalších, která je z toho smutná, má vztek nebo pláče. Na tom přece není nic divného, ani to není důvod k odsuzovaní nebo ke zbavování svéprávnosti. Je to spíš ostuda,“ je rozhořčená z počínání svého muže.

„S mým manželem jsem již 40 let, máme spolu dvě úspěšné, dnes již dospělé děti, které oba milujeme. Máme krásné vnuky, z kterých se s mým manželem radujeme. Proto nerozumím tomu, proč další milenka v pořadí si mně, manželce Felixe, dovoluje psát výhružné dopisy. Takže vzkaz pro paní Gelemovou: Už toho nechte. A neoslovujte mě ‚paní Patrasová‘. Mé jméno je Dagmar Slováčková,“ píše tvrdě nejen na adresu Slováčka herečka a zpěvačka, která se pozastavuje i nad dalšími skutečnostmi. Konkrétně třeba nad tím, proč si její manžel přivlastňuje neoprávněně hit Chytila jsem na pasece žížalu, když ji měl vytvořit Ondřej Suchý s Vladimírem Popelkou. Osobní Slováčkovy výpady vůči ní se jí ale pochopitelně dotýkají mnohem více.

„Nechápu ani to, že když Felix přijede domů, je na mě jako mílius, dokonce se chová tak, jak by se jeho milence patrně nelíbilo, a druhý den si pak přečtu jeho nactiutrhačný rozhovor. Doteď jsem si myslela, že se takhle chová jen rozdvojená osobnost,“ dodala ke kauze podle eXtra.cz  Patrasová.

Felix Slováček promluvil o odchodu od Dády. Čím v případě rozvodu argumentuje? Podívat se můžete zde: 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.