Patrasová v šoku! Drsná kritika kvůli mrtvému chlapečkovi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Patrasová v šoku! Drsná kritika kvůli mrtvému chlapečkovi

Dáda Patrasová byla z kritiky v šoku.
Dáda Patrasová byla z kritiky v šoku. (Foto Aha! – Pavel Machan, ara)

Když odjížděla z rodinného festivalu v Šiklandu, ani ve snu ji nenapadlo, co se stane. Dáda Patrasová (62) si dala na sociální síť poděkování fanouškům. Jenže mezitím na místě, kde vystupovala pro děti, došlo k úmrtí pětiletého chlapce a na hlavu královny dětských srdcí se snesla drsná kritika!

Lidé jí vyčítali, že se raduje, když akci poznamenala smrt. „Dozvěděla jsem se, co se stalo, až když už jsem byla na dálnici a jela domů,“ svěřila Aha! Patrasová. V Šiklandu vystupovala už před týdnem a byla nadšená. Ráda se sem znovu vrátila. „Děti byly báječné, měla jsem z jejich reakcí radost,“ přiznala Dáda. Proto si dala na Instagram fotku s textem: „Juu, to bylo skvělý, děkuju všem!“ Odjížděla domů v době, kdy na festivalu vládla skvělá nálada.

Když se Patrasová dozvěděla, že zemřel malý chlapec, snímek i rozjuchaný﷯ text po dvou dnech stáhla. „Nevím, proč mě lidé napadají. Když mám vystoupení, soustředím se výhradně na své publikum. Neviděla jsem ani žádného pomalovaného poníka,“ řekla Aha! herečka a zpěvačka. „Navíc jsem byla na jiné straně údolí,“ vysvětluje.

Hájí ji i dcera!

Na obranu Patrasové vystoupila také její dcera Anička Slováčková (22). „Příspěvek (máma) psala po odjezdu z akce, tudíž nemohla vědět, jaká tragická událost se tam stane. Než se začnete do někoho navážet, zkuste nejdřív přemýšlet,“ radí lidem, kteří se začali do její mámy na netu navážet.

Co se stalo v zábavním parku? Proč chlapec (†5) spadl pod autovláček?

Proč spadl pod kola vláčku? Všichni se ptají, kdo selhal, když chlapec (†5) v zábavním centru Šikland ve Zvoli nad Pernštejnem zemřel pod koly autovláčku Pacifik.

„Sešlo se hodně špatných věcí najednou ve stejný čas. Je hrozné, co musí rodina chlapce i šofér vláčku prožívat. V jedné vteřině je celý krásný život pryč,“ řekl včera Aha! Zdeněk C. z blízkého Nového Města. Pacifik podle něj jezdí ve westernovém městečku léta bez jakéhokoliv problému.

K tragédii došlo na křižovatce v areálu v sobotu odpoledne asi 30 metrů před konečnou, když řidič zastavil a údajně dával přednost projíždějícímu vozidlu. V tom okamžiku měla začít maminka s chlapečkem vystupovat a vláček následně dítě přejel.

„Já jsem na tom vláčku seděla, když se to stalo. Dával přednost a slečna, co ten vláček komentovala, řekla, že si můžou vysednout,“ popsala jedna ze svědkyň. Majitel areálu Libor Šikl po neštěstí nejprve tvrdil: „Z informací, které mám, vláček zastavil na křižovatce a dával přednost dalším vozům. V tom okamžiku se maminka rozhodla, že s dětmi předčasně vystoupí. Odháčkovala bezpečnostní řetízek a pustila dítě ven. V té chvíli se vláček rozjel. Řidič to nemohl vidět.“

Vedení Šiklandu včera doplnilo, že věří v nevinu svých zaměstnanců. „Chlapec se během vyhlídkové jízdy v turistickém vláčku dostal do situace, do které se při dodržování bezpečnostních předpisů standardně dostat nelze. Nad tragickou událostí pociťujeme hlubokou lítost,“ uvedlo v prohlášení s tím, že spolupracují s policií. Vyjasnění kolize komplikuje údajně fakt, že otřesená rodina i účastníci nehody nemohou v tuto chvíli podat odpovídající svědectví. Protože je obětí dítě, odmítá policie případ komentovat.

Dáda Patrasová přiznala: Dcera mě za svini označila právem!  

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.