Smrt chlapečka (†5) v Šiklandu. Údajná svědkyně: Lhala jsem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Smrt chlapečka (†5) v Šiklandu. Údajná svědkyně: Lhala jsem

Děti takto pokreslily poníka.
Děti takto pokreslily poníka. (Foto Facebook)

Nebyla u toho, přesto tragédii ve westernovém městečku Šikland na Žďársku, detailně popsala. Pod koly autovláčku tam zahynul v sobotu chlapec (†5).

„Já jsem na tom vláčku seděla, když se to stalo. Dával přednost a slečna, co ten vláček komentovala, řekla, že si můžou vysednout,“ tvrdila. Policii to následně popřela, prý chtěla pomoci matce dítěte. „Četla jsem diskusi pod článkem a přišlo mi to hrozně zlé. Chtěla jsem zabránit tomu, aby byla očerňovaná maminka toho kluka. Sama mám malé dítě, chtěla jsem ji chránit, když ona sama nemůže, bylo mi jí líto,“ řekla serveru novinky.cz.
Vyšetřování nehody stále probíhá. „Policisté na místě vyslechli skutečné svědky události a vyhodnocují nyní jejich výpovědi,“ vystvělila mluvčí policie Dana Čírtková.

Za pomalování poníka dostaly padáka!

Policie v Šiklandu prověřuje ještě další malér. Děti tam o víkendu malovaly potravinářskými barvami na poníka. Dvě brigádnice zábavného parku, které to prý napadlo, už přišly o práci. „Policie nyní k případu sbírá poznatky,“ potvrdila policistka Stanislava Miláčková.

Přečtěte si
6010
19. 7. 2018 • 10:03

Ta svědkyně je ale kráááááva.Mamince prý chtěla pomoci a ti co obsluhovali vláček by to měli odnést? Nechápu její myšlení.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.