ZRŮDNÝ PÁR RODIČŮ: Nechali dceru umřít hlady! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

ZRŮDNÝ PÁR RODIČŮ: Nechali dceru umřít hlady!

Manželé Seth Welch (27) a Tatiana Fusari (27)
Manželé Seth Welch (27) a Tatiana Fusari (27) (Foto Facebook)

Víra pro ně byla důležitější než život vlastního dítěte! Manželé Seth Welch (27) a Tatiana Fusari (27) z amerického státu Michigan raději nechali svou desetiměsíční dceru Mary vyhladovět a zemřít na dehydrataci, než aby jí vyhledali pomoc. 

Lékaře ke své dceři zavolali až minulý týden. Když k nim přijela sanitka, Mary už měla oči v sloup, propadlé tváře a žádný pulz. Na místě tak byla prohlášena za mrtvou. Pitva rozkryla, že příčinou její smrti byla podvýživa a dehydratace a že rodiče zcela prokazatelně zanedbali péči o dítě.

„Asi měsíc byla hubená a podvýživená,“ přiznali manželé. I přesto ale odmítli pomoc lékařů. Jejich důvod je absurdní a většině rodičů nad ním zůstává rozum stát – prý se tak rozhodli z náboženských důvodů! „Nevěříme moderní medicíně a nemáme důvěru v doktory,“ hájili se nesmyslně Seth s Tatianou. „Je to sebranka lékařského kultu!“ spílal nedávno v jednom z videí Welch lékařům, když vysvětloval, proč nechce děti nechat očkovat. „Počestný a spravedlivý člověk by měl žít s vírou. Je to Bůh, kdo je nad nemocemi a vším, tedy i smrtí,“ dodal.

Malá Mary

Oba už byli obviněni z vraždy prvního stupně. Když jim to soud oznamoval, zůstali v totálním šoku – Welch měl přespůl minuty pusu dokořán, Fusari jen nevěřícně zírala a nakonec se rozplakala. 

Ani jeden z fanatiků ale nad smrtí dcery neprojevil špetku lítosti. Hrozí jim doživotí, další soud s nimi proběhne 20. srpna. Pár společně vychovává ještě dvě děti (2 a 4).

Pár si vyslechl rozsudek:

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.