Slavná erotická scéna z Vrchní, prchni! po 38 letech ožila: Jaká Dáda, taková Anička! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Slavná erotická scéna z Vrchní, prchni! po 38 letech ožila: Jaká Dáda, taková Anička!

Scéna Patrasové v šatech pod sprchou patří k nejerotičtějším v české kinematografii.
Scéna Patrasové v šatech pod sprchou patří k nejerotičtějším v české kinematografii. (Foto Lucie Drlíková, Instagram.com, ara)

Kráčí v máminých stopách! Dcera Dády Patrasové (62) je nejen talentovaná zpěvačka a herečka, ale také sexy. Důkazem je foto Aničky Slováčkové (22) pod vodou. Nápadně připomíná proslulou erotickou scénu z filmu Vrchní, prchni!, ve které bylo Dádě jen o dva roky víc, než je dnes její holčičce!

„Miluju vodu. Cítím se v ní jako doma. Splývání na hladině je pro mě neuvěřitelným relaxem a meditací – a to i když mám z vody obrovský respekt... Potápět se a jen se tak nechat unášet vodou mi vždy navozuje pocit létání,“ okomentovala Anička fotografii Lucie Drlíkové, na které je pod vodou ve zlatém trikotu, pod nímž se rýsují bradavky.


I ona si vzpomněla na máminu scénu z české komedie. „Taky mi ta fotka připomíná mámu ve Vrchní, prchni!,“ dodala Slováčková na sociální síti.
Ani jedna se nemá za co stydět. „Na sprchovací scénu bych si ještě troufla,“ nechala se před rokem slyšet Patrasová.
Anička je teprve na začátku kariéry, takže může mámu ještě trumfnout – nejen v erotických scénách... Odvážná i vášnivá je dost. „Mám v sobě oheň, protože jsem se narodila ve znamení Lva,“ prozradila na sebe Slováčková.

Měla být bez kalhotek, ale...
Původně chtěl režisér filmu Vrchní, prchni! Ladislav Smoljak (†78) sprchování Dády bez kalhotek. Jenže herečka prý tvrdila, že to nejde kvůli menstruaci. „Já jsem to respektoval,“ vzpomínal Smoljak. Pak si to ale až do konce života vyčítal... „Teprve později mi bylo jinými vysvětleno, že scéna šla natočit bez kalhotek i v takové situaci. Dneska lituji, že jsem si tehdy nedupnul!“

Dcera Patrasové a Slováčka o krizi rodičů! A za co může její chůva?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.