Anna Slováčková (23): Prolomila hradbu mlčení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Anna Slováčková (23): Prolomila hradbu mlčení!

Anna Slováčková
Anna Slováčková (Jan Tůma)

Dcera slavných rodičů Dády Patrasové (63) a Felixe Slováčka (75) promluvila o založení rodiny a plánech do budoucna. Anna Slováčková (23) má ve své rodině mnoho odstrašujících případů, a to je také možná důvod, proč rodinu v blízké budoucnosti neplánuje.

Zpěvačka momentálně působí v muzikálu Královna Kapeska, kde má jako mladá královna dvě děti, sama ale mateřství neplánuje. "Já po tom vůbec netoužím a nemám to v plánu. I když asi ty biologické hodiny někdy tikat začnou," svěřila se webu Super.cz.

Zatímco řada jejich kolegyň a kamarádek rodinu mají nebo nad tím alespoň uvažují, Slováčková má na následující roky úplně jiné plány. "Určitě to ale nebude následujících pět let. Ani plán hledat si manžela a otce svých dětí nemám. Chci dělat pořádně svoji práci, vést kapelu, někam se dostat. Až budu na nějakém bodu toho mého pomyslného pracovního žebříčku, tak si možná řeknu: OK, tohle jsem si splnila a můžeme jít na něco jiného," řekla Super.cz.

Přestože neplánuje se stát v blízké budoucnosti maminkou, rozhodně má jasno v tom, jaká matka nechce být. "Rozhodně nechci být ten typ matky, který bude utíkat do práce, protože musí třeba živit rodinu. A to tady v té herecké práci dost často je. U nás doma to bylo taky tak. Já, když bych si chtěla rodinu založit, tak s těmi dětmi chci opravdu být aspoň do pěti let s tím, že té práce bude minimálně nebo ji budu moct dělat z domova. A teď na to není čas. Budu těm dětem chtít věnovat maximum, jestli někdy přijdou," svěřila se Slováčková Super.cz.

 Anička Slováčková: O domu v Itálii mi máma neřekla!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
fido2
2. 11. 2019 • 18:15

Panamira a průšová vy jste ale husy pohlouplé.

panamira
18. 5. 2019 • 23:24

Tenhle nevzhlédny přísmrd bez talentu,
nemít jméno po fotrovy,
nejspíše by spala pod mostem.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.