Patrasová po nehodě: Prozradila co a kdy pila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Patrasová po nehodě: Prozradila co a kdy pila!

Patrasová popírá, že by řídila opilá.
Patrasová popírá, že by řídila opilá. (Foto Aha! – Slávka Červená, Alexandr Malachovský, Aktu.cz)

Místo klidu a pohody policejní služebna a bouračka! Tak nějak vypadal druhý svátek vánoční Dagmar Patrasové (62). Herečka bourala ve středu odpoledne na Vinohradech a údajně byla opilá. Policie hovoří až o 2,5 promile. Patrasová ale vše popírá!

Nehoda dvou aut na pražské křižovatce ulic Korunní a Boleslavská se stala ve středu kolem druhé odpoledne. A nešlo jen tak o lehký ťukanec. Jak dopadl Dádin mercedes, popsala serveru Extra.cz svědkyně. "Když jsem potom šla kolem, viděla jsem, že Dagmar Patrasová sedí za volantem a policie ji uklidňuje. Auto bylo nabourané na pravé straně, docela hodně, SPZ byla zaražená v kapotě."

„Nehoda se jako taková obešla naštěstí bez zranění. Policisté podrobili oba řidiče orientačním dechovým zkouškám. U jednoho z řidičů, respektive řidiček, byla orientační dechová zkouška opakovaně pozitivní, kdy ve všech případech byla naměřená hodnota přibližně dvě a půl promile alkoholu v dechu. Z toho důvodu je v tuto chvíli řidička podezřelá z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky," uvedl Blesku policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Po nešťastné nehodě skončila herečka na policejní služebně, ze které poté odjela domů taxíkem a podle jejich slov neměla zrovna dvakrát dobrou náladu. "Jděte do p....haj*lu!" řekla.

Následující den odpoledne již byla Patrasová o něco sdílnější. "Co vám k tomu mám jako říct. Prostě mě naboural pán z Ukrajiny. Já jsem v pořádku, to je jenom levej… blatník. Nikomu se nic nestalo. A pána si odvezla nějaká policie nebo co," tvrdila podle Blesku reportérovi pořadu Top Star.

Přestože policejní mluvčí uvedl, že u řidičky při dechové zkoušce naměřil 2,5 promile, Patrasová popírá, že by ten dala alkohol a poté usedla za volant. "V žádném případě. To bych prostě nesedla za volant. To je nesmysl. Já jsem žádný alkohol nepila, den předtím jsme pili alkohol u dcery Aničky a to je celý. Bylo to víno,“ řekla Blesku herečka.

 Vánoční nehoda Dády Patrasové: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
27. 12. 2018 • 10:02

Jako vtip k pobavení.... pokud měla naměřeno 2a půl promile, tak to není žádný tzv. zbytkáč z předchozího dne jak hlásá....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.