Skandál na spadnutí? Dcera Patrasové a Slováčka chystá knihu! „Takové psycho, drama!" děsí Anička | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Skandál na spadnutí? Dcera Patrasové a Slováčka chystá knihu! „Takové psycho, drama!" děsí Anička

Anna Julie Slováčková
Anna Julie Slováčková (Foto: Instagram.com, TV Nova, ara)

Anna Slováčková (23) od srpna zkouší muzikál Doktor Ox a Tři oříšky pro Popelku. Kromě muzikálu také koncertuje s kapelou a hraje mrchu Radku v Ordinaci v růžové zahradě. Některým by se mohlo zdát, že toho má Slováčková až nad hlavu, ale jak sama tvrdí, ještě by si něco přidala. Kromě herectví a hudby se Slováčková věnuje psaní knihy.

„Já jsem člověk, který musí pořád něco dělat. Neumím jen tak sedět a čekat, až mi něco spadne do klína. Neustále na sobě makám a snažím se, abych byla v něčem originální a aby byl o mě zájem. A nesnažím se dělat jenom jednu věc, ale z každého něco. Tedy kromě muzikálů a hudby píšu třeba ještě knížku,“ svěřila se Slováčková Aha! pro ženy.

Pokud se někdo z českého showbyznysu rozhodne pro psaní knihy, jedná se ve většině případů o autobiografii, Slováčková se však rozhodla vydat trochu jiným směrem. „Bude to všehochuť. Takové psycho, drama, ale i romantické. A přiznám se, že jsem se nechala trochu inspirovat i mým okolím. Postavy, které tam jsou, mají charaktery jako někteří moji kamarádi. Největší psycho je však hlavní hrdinka. Doufám, že v té se nikdo nepozná,“ prozradila Slováčková týdeníku Aha! pro ženy.

Dcera Dagmar Patrasové (62) a Felixe Slováčka (75) bere knihu jako takzvaná zadní vrátka. „Je to taková moje rezerva, že kdyby se něco opravdu všechno u mě pokazilo, tak vím, že mám ještě ji,“ svěřila se herečka a zpěvačka Aha! pro ženy.

Na video s Annou Slováčkovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.