Patrasová prozradila plány s milencem: Tohle Felix nečekal! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Patrasová prozradila plány s milencem: Tohle Felix nečekal!

Patrasová se na dovolenou s milencem Vitem velmi těší.
Patrasová se na dovolenou s milencem Vitem velmi těší. (Foto Aha! – Martin Pekárek, Alexandr Malachovský, Martin Hykl, Slávka Červená a archiv D. Patrasové)

Dáda Patrasová (62) odpočítává dny do své vytoužené dovolené. Zpěvačka se v srpnu chystá do Itálie za svým milencem Vitem. Jediný, kdo jí kazí radost z plánované dovolené je její manžel Felix Slováček (75), který se podle Patrasové chová jako hysterka.

I přesto, že Slováček žije spokojený život po boku mladé milenky Lucie Gelemové, stále má potřebu mít přehled o své manželce. „Pořád je zvědavej, je to taková hysterka,“ popsala eXtra.cz herečka manželovo chování. Slováček tedy očividně není zrovna dvakrát nadšený, že si jeho manželka vyrazí užívat do Itálie za svým milencem.

Patrasová ale na manželovo chování nebere příliš ohledy a už má s milencem naplánováno, kdy se uvidí. „On teď hodně pracuje, asi dvacet hodin denně, takže do konce měsíce určitě ne. Pak bych se mohla v srpnu na chvíli v Itálii objevit, ale oficiálně si uděláme společnou dovolenou až v září. Užijeme si to a budeme cestovat, moc se na to těším,“ svěřila se Patrasová pro web eXtra.cz.

Zda-li se herečka ukáže v plávkách jako nedávno její manžel Slováček, který svou fotografií pobavil celý internet, zůstává zatím záhadou. „Uvidíme. V plavkách určitě budu, ale jestli fotky dám na sociální sítě, zatím nevím,“ řekla Patrasová eXtra.cz.

 Patrasová o Slováčkovi: Nebudu se řídit jeho milenkou! To je přes čáru!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.