Manželé Dagmar Patrasová (58) a Felix Slováček (71) čas od času šokují otevřeností, s jakou mluví o svém milostném životě. Jedna z nejvíce šokujících zpovědí je o chvílích, kdy manželé zplodili svou dceru Aničku (19). Okolnosti byly totiž přinejmenším netradiční. V dnešní době by se mohlo říct bizarní!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
A co čekáte od Patrasové a Slováčka, je zajímají hlavně peníze, už dělají projekty, kde je zapojena celá rodina . Dnes se v jejich branži vydělávají peníze dost hladce. Tohle plácání o sexu o přestávce mne vůbec nepřekvapilo. Když se o nich píše, tak aspoň na ně lidé nezapomenou .
nikdy jsem nepochopila a byla dost překvapená když si vzala taková mladá krásná dívka tak starého hnusného chlapa, měla na lepšího, tento se k ní vůbec nehodí a už vůbec si nedovedu představit jak mladá jde se starým scvrklounem, to musí být pohled fuj, ani za milion bych s ním nešla a nedělala vše co on chce po ní, je to starý prasák, měl by mít v těch letech už konečně rozum a nemluvit na veřejnosti o sexu a podobné téma, ach Dádo kam jsi dala oči, rozum, zklamala si proč sis takového vzala???!!!!
No bože, určitě nejsou svatí. Že by Dada rozebirala svůj sexuální život s redaktorem s aha? To se mi nechce věřit... To si spíš nějaký pisalek vymyslel.
Moje dcera Dádu zbožňovala, vyrostla na jejích písničkách. Felix je skvělý muzikant. Není to tak dávno, co jsem s nimi sledovala pořad VIP - vaření a moc mne to zaujmulo. Byli zábavní, bezprostřední, vřelí. Jsem si jistá, že tohle téma vycucal bulvár a je poškozuje. Dáda sice není úplně štíhlá, ale vzhledem k tomu, co si prožila se zdravím, lze se divit? Hlavní je, ať ji zdraví slouží!
Bylo by mi hanba před synem,kdybych věděla,že si něco takového může přečíst v novinách,byť bulvárních. Ale my jsme se nikdy nikde svými intimními zážitky nechlubili.Na to je můj manžel příliš gentleman a já příliš dáma.