Lucie Gelemová se ukázala na mole jako modelka: Předváděla kvůli dětem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Lucie Gelemová se ukázala na mole jako modelka: Předváděla kvůli dětem!

Lucie Gelemová
Lucie Gelemová (Foto TV Nova)

 Saxofonista Felix Slováček (75) se dme pýchou! Jeho přítelkyně a malířka Lucie Gelemová (35) se vydala na dráhu modelky. A kupodivu jí to nejen slušelo, ale jak se shodli přítomní, na mole se cítila jako ryba ve vodě!

Felixova Lucie se poprvé v roli modelky objevila tento týden na charitativním galavečeru Naděje Cabo Verde, který se konal v pražském paláci Žofín. Lístky stály 3200 korun a smyslem večera bylo získat peníze na nákup školního autobusu pro chudé křesťanské kapverdské děti, které chodí až 20 km pěšky do školy.

Na programu byly módní přehlídky významných návrhářů, proběhla i dětská módní přehlídka a k tomu vystoupila operní diva Edita Randová nebo Kateřina Mátlová. A protože Lucie je ve věku, kdy by dětičky už opravdu moc chtěla, nemuseli ji k její premiéře na mole dlouho přemlouvat. „Jsem na ni pyšný. Je odvážná, má ráda neznámé a pro děti udělá všechno na světě,“ komentoval hrdě Slováček, který s Lucií právě oslavil pětileté výročí jejich vztahu.

Na video s Lucií Gelemovou se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
fido2
20. 5. 2019 • 15:00

Je to takový mulavý bubák a s tím děkdem bude litovat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.