Když chytne »stará stodola« aneb Slavné dámy a jejich koloušci | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Když chytne »stará stodola« aneb Slavné dámy a jejich koloušci

Toma si oblíbily i Heidiny děti. Tři z nich má se zpěvákem Sealem, jednu dceru pak s obchodníkem Flaviem Briatorem.
Toma si oblíbily i Heidiny děti. Tři z nich má se zpěvákem Sealem, jednu dceru pak s obchodníkem Flaviem Briatorem. (Profimedia.cz)

Hollywood v posledních dnech žije novinou, že si herečka Kate Beckinsaleová (45) nabrnkla o dvacet let mladšího zajíčka, komika Peta Davidsona (25). Hvězda kultovního trháku Pearl Harbor přitom není jedinou hvězdou, která loví ve vodách mladších generací. Zkrátka láska si občas nevybírá a stejně jako u mužského pokolení, i dámy mají nárok na druhou mízu…

 

Kate Beckinsaleová (45) a Pete Davidson (25)
ROZDÍL 20 LET
O vztahu herecké divy a nevybouřeného komika se začalo spekulovat už na začátku ledna po předávání Zlatých Glóbů. „Flirtovali spolu celý večer,“ práskl tehdy novinářům důvěryhodný zdroj. „Dokonce spolu odcházeli domů.“ Milenci vztah zapírali, co se dalo. Nakonec se ale stejně neudrželi a minulý týden předvedli vášnivou líbačku na hokejovém zápase V New Yorku.  Není přitom divu, že s pravdou tolik nepospíchali. Davidson by se totiž věkově mnohem lépe hodil ke Kateině dceři Lily Mo (20). A kromě toho ještě neuplynuly ani tři měsíce od jeho bouřlivého rozchodu se zpěvačkou Arianou Grande (25).



Heidi Klumová (45) a Tom Kaulitz (29)
ROZDÍL 16 LET
»Devadesátková« modelka Heidi Klumová (45) začala s kytaristou skupiny Tokio Hotel Tomem Kaulitzem (29) randit loni v květnu a od Štědrého dne už na levé ruce nosí překrásný zásnubní prsten. Ti dva jsou v tom zřejmě až po uši. „V Tomovi mám úžasného partnera. Uvidíme, co nám osud přinese,“ komentuje s oblibou své soukromí Heidi. „Vím, že je o dost mladší než já. A upřímně mě to moc nezajímá. Chci být šťastná bez nějakých starostí o to, co si o mně ostatní myslí. To mi akorát v mém věku přidělá vrásky.“ S novým otčímem jsou evidentně smířeny i Heidiny čtyři děti. Tom je prý o ruku jejich mámy požádal ráno v posteli. Modelce pak společně připravili snídani a na podnos jí kromě míchaných vajíček a kávy naservírovali rovnou i krabičku s prstýnkem.



Robin Wrightová (52) a Clement Giraudet (34)
ROZDÍL 17 LET
Představitelka Jenny z filmu Forrest Gump Robin Wrightová (52) si mladší partnery vybírá celkem pravidelně. Ten poslední má ale rozhodně něco do sebe. Clement Giraudet (34) totiž pracuje jako hlavní manažer v módním domu Saint Laurent. A co si budeme povídat, je zatraceně sexy! Proto herečka na nic nečekala a rychle si svého milého »okroužkovala«. „Byl to velmi skromný a intimní obřad. Žádné velké přípravy, Robin to tak chtěla,“ řekl časopisu PEOPLE po utajené veselce, která se konala loni v srpnu, zdroj z Robinina okolí. Sama herečka vztah dosud nekomentovala.

Mariah Careyová (48) a Bryan Tanaka (35)
ROZDÍL 13 LET
Tohle je příběh jako z Hříšného tance. Ona byla slavná zpěvačka, která potřebovala oživit koncerty tanečními kreacemi, on věhlasný choreograf, jenž vymýšlel sestavy třeba pro Beyoncé (37). Poprvé se setkali v roce 2009 před jejím světovým turné. Jiskra přeskočila. Mariah si ale nevěřila, myslela si, že u mladíčka nemá šanci. „Nejdřív jsem nepoznal, že se na mě Mariah dívá jinak než na kolegu,“ prozradil před časem charismatický tanečník. „Asi to byl skutečně osud, který nás spojil dohromady.“ Trvalo dlouhých 7 let, než Bryan zpěvaččině kouzlu podlehl. A očividně má na ni dobrý vliv. Pod jeho vedením totiž Mariah výrazně zhubla.

 Celý článek si můžete přečíst v tištěném vydání nedělního deníku Aha!

Jak se chystá supermodelka na červený koberec? Heidi Klum zveřejnila video:



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.