Hříšnici Šeredové spadl kámen ze srdce: Její touze už nebrání papež ani rodina | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Hříšnici Šeredové spadl kámen ze srdce: Její touze už nebrání papež ani rodina

Vztah s dědicem Fiatu Alessandrem Nasim je zatím zalitý sluncem.
Vztah s dědicem Fiatu Alessandrem Nasim je zatím zalitý sluncem. (Foto: Anka Kovačič/Maminka, Profimedia.cz)

Modelka a 1. vicemiss České republiky z roku 1998 Alena Šeredová (40) se zpět do Česka jen tak nevrátí. Modelka již nějakou dobu randí s miliardářem Alessandrem Nasim. Rozvod s exmanželem Gianluigim Buffonem se konečně pohnul a tak svatbě modelky s miliardářem nic nebrání.

Po odloučení s manželem Gianluigim Buffonem zůstala modelka sama jen chvíli. Pár měsíců poté se začala vídat s dědicem automobilky Alessandrem Nasim. Randí spolu již nějaký ten pátek a i přesto, že modelka se svým exmanželem nežije přes dva roky, jejich rozvod se díky přísným pravidlům dlouho vlekl.

„Naše rozvodové řízení je už v procesu, protože Vatikán již povolil rozvod dříve než po třech letech odloučení, jak tomu muselo být v minulosti. V naší situaci mi rozvod přijde jako jediné smysluplné řešení,“ řekla Šeredová v rozhovoru pro měsíčník Maminka.

A jak se zdá, s povolením rozvodu se pohnuly ledy i v rodině miliardáře. Kvůli nízkému původu a vleklému a mediálně propíranému rozvodu modelku totiž nebrali příliš vážně. Alessandrova rodina je podle webu expres.cz v katolické Itálii považována za jednu z nejuctivějších rodin, která k sobě každého nepustí.

 

Na video s Andreou Šeredovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivoadler
11. 3. 2019 • 11:36

Šeredka je mi protivná. Doufám, že vztah s Nasim dopadne stejně jako vztah s Bufonem. Alena si to zaslouží.

noreenlope...@...
5. 3. 2019 • 17:21

Unavený z neustálých pokusů o zhubnutí? Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > www.Takeslim.Com

hirenaa
5. 3. 2019 • 11:55

vyskoc vyskoc, bacha na usta

josefvyskoc
5. 3. 2019 • 10:02

Dovede si nekdo vubec predstavit, co se asi odehrava v hlave tohoto miliardare, kdyz si namluvi tuhle starou ojetinu se dvema kukackama s predchoziho vztahu?! Pritom by miliony mladsich, hezcich, bezdetnych, mene vychcanych nez tahle starena s kalkulackou v hlave, daly cokoliv, aby s timto bohatcem mohli zit a rodit mu deti!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.