Další »svatý omyl«? Papež už zase lajkuje nahotinky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Další »svatý omyl«? Papež už zase lajkuje nahotinky

Papež František (84)
Papež František (84) (Foto Reuters, Instagram, Twitter)

Zdá se, že papež František (84) se opět »spletl«. Ze svého se opět »spletl«. Ze svého oficiálního instagramo- oficiálního instagramového účtu olajkoval další vého účtu olajkoval další fotku spoře oděné, vnad- fotku spoře oděné, vnadné dívky. Erotická model- né dívky. Erotická modelka, která vystupuje pod ka, která vystupuje pod jménem Margot Foxx, jménem Margot Foxx, práskla Svatého otce práskla Svatého otce na Twitteru.

„Papež mi olajkoval fotku, což zna- olajkoval fotku, což znamená, že půjdu do nebe,“ ená, že půjdu do nebe,“ vtipkovala. Na fotce, pod vtipkovala. Na fotce, pod kterou se skví srdíčko od kterou se skví srdíčko od »úředně ofajfkovaného« »úředně ofajfkovaného« účtu @franciscus, pó- účtu @franciscus, pózuje Margot v upnutých zuje Margot v upnutých černých plavkách s pro- černých plavkách s prosvítajícími bradavkami. svítajícími bradavkami. Není to poprvé, co papež Není to poprvé, co papež lajkuje odhalenou slečnu: minulý měsíc dal srdíčko brazilské modelce Natalii Garibottové (27), která v Garibottové (27), která v titěrné školní uniformě titěrné školní uniformě vystrčila svůj holý zade- vystrčila svůj holý zadeček. Tehdy ale Vatikán ček. Tehdy ale Vatikán tvrdil, že šlo o omyl, a tvrdil, že šlo o omyl, a dokonce se od Instagra- dokonce se od Instagramu dožadoval vysvětlení, jak vůbec mohl papežův účet něco takového olajkovat. František se ale kovat. František se ale očividně »mýlí« dál...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.