Finanční limit Aleny Šeredové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Finanční limit Aleny Šeredové

Alena Šeredová prožívá těžké období.
Alena Šeredová prožívá těžké období. (Foto Blesk – Ladislav Křivan)

Alena Šeredová (39) to nemá jednoduché. Rozvádí se svým manželem, italským fotbalovým brankářem Gianluigi Buffonem (39), se kterým má dva syny a snaží se po finanční stránce zajistit svou rodinu. Své děti i přes možnost peněz od jejich otce drží zkrátka a oba synové dostávají finanční limit.

I přesto, že se Šeredová nechtěla vyjadřovat k bývalému partnerovi, prozradila aspoň, jak to vypadá s jejich rozvodem a majetkovým vyrovnáním. "V italském rozvodovém právu nastaly různé změny a vždycky záleží, jak se s partnerem dohodnete. A já jsem si moc přála, aby v této situaci věděl, že jsem si ho nebrala pro peníze," řekla modelka v rozhovoru pro časopis EXKLUZIV.

Šeredová tedy po manželových penězích netouží a nyní se poohlíží po nové práci. Zatím si Šeredová vystačí s penězi, které získala za dobu své úspěšné kariéry. O syny je tedy dobře postaráno a modelka se je i přes velké finanční možnosti snaží vychovávat zkrátka, dostávají finanční limit. "Když chtějí kluci něco dražšího, třeba boty na fotbal, dávám jim finanční limit. Ale to razím, i když na to peníze mám, protože si myslím, že je to tak správné. Nechtěla bych mít rozmazlené syny," dodala Šeredová pro časopis EXKLUZIV.

 Na video s Alenou Šeredovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
3. 1. 2018 • 23:05

Přijde mi, že na 39 let vypadá příliš staře.A není vůbec hezká .

aveneta
3. 1. 2018 • 15:39

Chudinka....nemůže mít již ty roby a šperky za miliony, tak naříká a vede kecy o skromnosti a omezení....ta nemá ani ponětí o skromnosti, kdy musí člověk vyjít se svovkou na den.

zamlzena
3. 1. 2018 • 15:02

Nedivím se, že se rozešli.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.