Alena Šeredová: Smutná pravda o zásnubním prstenu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Alena Šeredová: Smutná pravda o zásnubním prstenu!

Alena svatbu nechystá.
Alena svatbu nechystá. (Foto ara)

Před nějakým časem média spekulovala o tom, že se modelka Alena Šeredová (39) bude znovu vdávat. Jenže nebude, teď prozradila pravdu o prstýnku, který na její ruce způsobil takový rozruch.

Alena Šeredová totiž zatím není ještě ani rozvedená s Gigi Buffonem, se kterým má dva syny. Už nějakýb čas sice randí s italským miliardářem Alessandrem Nasim, zásnuby se však zatím nekonaly.

„Nejsem rozvedená a tím pádem ani zasnoubená. Na Instagramu jsem měla fotku s prstenem a náramkem, ale ty byly zapůjčené od jedné známé italské firmy na důležitý charitativní večer,“ prozradila modelka pro iDNES.cz.

 Modelka Alena Šeredová promluvila o těhotenství!

Video se připravuje ...
f

 



Přečtěte si
mord
18. 10. 2017 • 08:45

A ty bezvýznamná zakomplexovana nula uslintany smudlo

cukrenka
17. 10. 2017 • 10:50

Některé se cítí tak "silné" že se ani "nepotřebují" vdávat. Tedy Šeredová bude mít apoň nárok na dělení majetku. U nsá se někdy taková věc překročí a manželka nedostane nic. Vše je možné. Například i za pomoci vlastního nečestného advokáta. Pokutu zaplatí státu, a manželka nic.Ba dokonce si ještě na ni najdou bič a platí i po letech.......Radeji nechtějte vědět, jelikož emigrovat dnes už není kam.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.