Hvězdy seriálu MOST? Překvapivé změny hlavních hrdinů trháku roku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hvězdy seriálu MOST? Překvapivé změny hlavních hrdinů trháku roku

Hrdinové dnes už legendárního seriálu.
Hrdinové dnes už legendárního seriálu. (Foto Aha! – Karel Kopáč a Česká televize)

Jedna navrhuje šaty vlastní módní značky, druhá zpívá s populární kapelou, třetí točí se zahraničními hvězdami. Seriál MOST! prostě obrátil život představitelům jeho hlavních hrdinů naruby. Nutno říct, že obrovský úspěch, který slavil u diváků České televize, některé z nich vystřelil pěkně vysoko. A to určitě ještě ani zdaleka neřekli svoje poslední slovo. Nejspíš o nich ještě uslyšíme...

Kluci ze Severky zase spolu
Eda a Luďan se opět sejdou. Tentokrát ne u piva v jejich oblíbené seriálové restaurace Severka, ale u Shakespearovy Zimní pohádky. Představitelé populárních seriálových postav Martin Hofmann (41) a Michal Isteník (35) až neuvěřitelně zvážněli kvůli letním Shakespearovským slavnostem. Oba si totiž zahrají v hlavní premiéře tohoto oblíbeného divadelního festivalu. Na jevišti se s nimi objeví také Saša Rašilov (46) či Veronika Arichteva(32).
Isteník se ve své postavě lékaře rozplakal na obrazovce před časem už v detektivní sérii Živé terče, kde si vyzkoušel nejen to, jaké to je být obětí vraždících psychopatů, ale i jak se střílí z luku. „K lukostřelbě jsem si čuchl vůbec poprvé a ohromně mě to chytilo. Stále přemýšlím, že bych si chodil zastřílet i ve volném čase,“ přiznal herec.

Dáša ulítla s Migem
Erika Starková (34) na čas vyměnila svou slibně nastartovanou hereckou kariéru za hudbu. Přidala se ke skupině Mig 21 a s Jiřím Macháčkem (52) to několikrát pořádně rozjela. „Děkuji celému týmu Mig 21 neboť mě jako historicky první ženu vzali na svoji loď,“ radovala se před časem diváky tak obdivovaná představitelka Dáši. Na jednom z prvních koncertů pak ukázala vnad plný vyzývavý výstřih. Později se však rozhodla na pódiu ubrat. Vlasy si schovala do turbanu a mezi oči si nalíčila indickou tečku zvanou Bindi – symbol vdané ženy.

Servírka šije
Sympatická Dominika Býmová (31), která si v seriálu zahrála servírku, to také vzala z opačného konce. Peníze našetřené z honoráře za roli investovala do vytvoření vlastní módní značky a první kolekci už dokázala dostat do prodeje v jednom pražském butiku. Na svou původní hereckou profesi ale nezanevřela. „Hraju teď ve Faustovi a Markétce a také už odvysílali první díl seriálu Krejzovi, ve kterém jsem se objevila,“ prozradila Aha!. Kráska si dokonce vyzkoušela být princeznou Šeherezádou a při focení se potkala s velbloudem „Velblouda jsem viděla poprvé v životě a hned jsem s ním měla fotit? Bylo to ale úchvatné!“ vyznala se.

Popelářská cesta na vrchol
Nejvíc se ale život vzhůru nohama obrátil představiteli romského popeláře Franty. Ten je teď na place častěji než doma. Zdeněk Godla (43) to nandal Janu Krausovi v jeho show, objevil se v oblíbeném Raplovi, získal roli v oblíbeném seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 a teď si zahraje ve velkofilmu o českém operním skladateli Josefu Myslivečkovi. Godlu v něm uvidíme po boku světových operních hvězd a rozhodně nebude mít malý honorář. „Já o tom nemůžu moc mluvit, ale je to úžasné,“ pochvaloval si.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.