Zdeněk Godla: Super kšeft v zahraničí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zdeněk Godla: Super kšeft v zahraničí!

Zdeněk Godla hraje v Bastardech 4.
Zdeněk Godla hraje v Bastardech 4. (Blesk)

Franta i Ludva jede! Zdeněk Godla (46) dostal jednu z výrazných rolí v novém dánském filmu Marco. Zahraje si zabijáka jménem Zola a není jediným českým zástupcem, jehož produkce obsadila. Titulní roli chlapce Marca si zahraje teprve čtrnáctiletý Luboš Oláh, pro něhož je to filmový debut.

Nový snímek je pátým dílem podle slavných knižních bestsellerů dánského autora Jussiho Adlera-Olsena (70) a jeho vyšetřovatelů z Oddělení Q. Došlo i na novou produkci, která zcela změnila herecké obsazení. Tento díl má zatím největší rozpočet z celé série. Máme se tak dozajista na co těšit. Godlu proslavila role popeláře Franty ze seriálu Most! a od té doby jde na dračku. Zahrál si nejen sanitáře Ludvu v nováckém seriálu Ordinace, ale obsazují ho i zahraniční filmové produkce. Severská detektivka je pro něho neuvěřitelnou příležitostí a dost v ní přitvrdí. Právě před jeho postavou zabijáka Zoly prchá malý Marco až do Dánska, kde ho zastaví policie. A začne vyšetřování, kdo, co, jak a proč... Filmová série oddělení Q je velmi oblíbená i u českých diváků a zápletka zatím posledního dílu přivede vyšetřovatele i do naší země. Na to, jak se Zdeňkovi role povedla a jak vše nakonec dopadne, se můžete těšit od 5. srpna na plátnech kin.

Zdeněk Godla ve StarDance: Prozradil jediný důvod, proč do toho šel!

Video se připravuje ...

Rozvlní parket

O tom, že Zdeňkova hvězda stoupá strmě vzhůru, svědčí i fakt, že ho uvidíme v taneční soutěži StarDance, kde je podle některých ohlasů velkým favoritem. Ne snad pro taneční nadání, ale pro jeho smysl pro humor. A to hodlal nabídku původně odmítnout! „Chtěl jsem to vzdát. Pak jsme o tom ale hovořili s manželkou a ta mě namotivovala. Řekla mi, že se musím překonat,“ prozradil Godla.

Zdeněk Gogla o tragédii v práci! A jak funguje jeho manželství?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.